reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej, dzisiaj okropnie boli mnie głowa, ciśnienie jakieś dziwne jest. Niedawno wróciłyśmy z mamą z zakupów. Śmiejemy się, że może w podróży poślubnej uda nam się trafić w dni płodne. :)

Hej, dzisiaj okropnie boli mnie głowa, ciśnienie jakieś dziwne jest. Niedawno wróciłyśmy z mamą z zakupów. Śmiejemy się, że może w podróży poślubnej uda nam się trafić w dni płodne. :)
No to chyba wina pogody bo ja też padam na twarz [emoji26] oby będziemy trzymać kciuki ! [emoji4][emoji4][emoji4] Gdzie jedziecie w podróż poślubną? Ja niestety podróże musiałam odpuścić bo budowa się wtedy zaczynała :/

No to chyba wina pogody bo ja też padam na twarz [emoji26] oby będziemy trzymać kciuki ! [emoji4][emoji4][emoji4] Gdzie jedziecie w podróż poślubną? Ja niestety podróże musiałam odpuścić bo budowa się wtedy zaczynała :/
Podróż to może za duże słowo, na pewno dzień po ślubie jedziemy na koncert i chyba do niedzieli zatrzymamy się w Gdyni. Potem w połowie września jak uda nam się kupić auto oczywiście planujemy pojechać narzeczonego strony, potem zahaczymy o Wrocław pozwiedzać troszkę. Marzy mi się jechać na spływ Dunajca ale to dosyć daleko i chyba zostawimy na następne lato.

Podróż to może za duże słowo, na pewno dzień po ślubie jedziemy na koncert i chyba do niedzieli zatrzymamy się w Gdyni. Potem w połowie września jak uda nam się kupić auto oczywiście planujemy pojechać narzeczonego strony, potem zahaczymy o Wrocław pozwiedzać troszkę. Marzy mi się jechać na spływ Dunajca ale to dosyć daleko i chyba zostawimy na następne lato.
Ooo fajnie [emoji4] zawsze to zmiana klimatu [emoji4]

Migdalove, fajna wyprawa Wam się szykuje.

Powiem Wam, że też jestem nieprzytomna dziś, normalnie oczy lecą, a byłam pół dnia na podyplomówce.

Słuchajcie, nie wiem co z moim okresem. Normalne krwawienie miałam tylko wczoraj i to też dużo mniej niż zwykle. Dziś już końcówka taka brązowa wręcz. Na podpasce od rana mała brązowa plamka i wygląda na to, że tak naprawdę 2 dzień i już po wszystkim. Zawsze mam @ 4 dni, a tu takie jaja. Przepraszam za dokładny opis, ale trochę się niepokoje. Dobrze że w środę mam wizytę

Powiem Wam, że też jestem nieprzytomna dziś, normalnie oczy lecą, a byłam pół dnia na podyplomówce.

Słuchajcie, nie wiem co z moim okresem. Normalne krwawienie miałam tylko wczoraj i to też dużo mniej niż zwykle. Dziś już końcówka taka brązowa wręcz. Na podpasce od rana mała brązowa plamka i wygląda na to, że tak naprawdę 2 dzień i już po wszystkim. Zawsze mam @ 4 dni, a tu takie jaja. Przepraszam za dokładny opis, ale trochę się niepokoje. Dobrze że w środę mam wizytę
Narzeczony wróci do domu to coś zaplanujemy, może od razu z Łódzkiego na 3 dni do Szczawnicy jeszcze we wrześniu zamiast do Wrocławia. :)

Moze taki cykl sie trafil ze mialas ciensze endo [emoji848]

A ja dzis jakos mialam duzo energii, wstalam rano od razu wizelam sie za sprzatnie, potem dlugo bylismy na zakupach, zabawa z mlodym, obiad i teraz siedze z malym i oglądamy Angry Birds Film [emoji4]

zbliza sie moja @ [emoji849] brzuch boli okropnie no i te zmiany nastroju [emoji57] rozbeczalam sie zmieniajac avatar bo przegladalam fotki mlodego i tak dziwnie mi sie zrobilo ze tak szybko urósł i to juz nie taki maly slodki brzdąc [emoji23]

reklama
Do góry