reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej, dzisiaj okropnie boli mnie głowa, ciśnienie jakieś dziwne jest. Niedawno wróciłyśmy z mamą z zakupów. Śmiejemy się, że może w podróży poślubnej uda nam się trafić w dni płodne. :)

Hej, dzisiaj okropnie boli mnie głowa, ciśnienie jakieś dziwne jest. Niedawno wróciłyśmy z mamą z zakupów. Śmiejemy się, że może w podróży poślubnej uda nam się trafić w dni płodne. :)
No to chyba wina pogody bo ja też padam na twarz [emoji26] oby będziemy trzymać kciuki ! [emoji4][emoji4][emoji4] Gdzie jedziecie w podróż poślubną? Ja niestety podróże musiałam odpuścić bo budowa się wtedy zaczynała :/

No to chyba wina pogody bo ja też padam na twarz [emoji26] oby będziemy trzymać kciuki ! [emoji4][emoji4][emoji4] Gdzie jedziecie w podróż poślubną? Ja niestety podróże musiałam odpuścić bo budowa się wtedy zaczynała :/
Podróż to może za duże słowo, na pewno dzień po ślubie jedziemy na koncert i chyba do niedzieli zatrzymamy się w Gdyni. Potem w połowie września jak uda nam się kupić auto oczywiście planujemy pojechać narzeczonego strony, potem zahaczymy o Wrocław pozwiedzać troszkę. Marzy mi się jechać na spływ Dunajca ale to dosyć daleko i chyba zostawimy na następne lato.

Podróż to może za duże słowo, na pewno dzień po ślubie jedziemy na koncert i chyba do niedzieli zatrzymamy się w Gdyni. Potem w połowie września jak uda nam się kupić auto oczywiście planujemy pojechać narzeczonego strony, potem zahaczymy o Wrocław pozwiedzać troszkę. Marzy mi się jechać na spływ Dunajca ale to dosyć daleko i chyba zostawimy na następne lato.
Ooo fajnie [emoji4] zawsze to zmiana klimatu [emoji4]

Migdalove, fajna wyprawa Wam się szykuje.

Powiem Wam, że też jestem nieprzytomna dziś, normalnie oczy lecą, a byłam pół dnia na podyplomówce.

Słuchajcie, nie wiem co z moim okresem. Normalne krwawienie miałam tylko wczoraj i to też dużo mniej niż zwykle. Dziś już końcówka taka brązowa wręcz. Na podpasce od rana mała brązowa plamka i wygląda na to, że tak naprawdę 2 dzień i już po wszystkim. Zawsze mam @ 4 dni, a tu takie jaja. Przepraszam za dokładny opis, ale trochę się niepokoje. Dobrze że w środę mam wizytę

Powiem Wam, że też jestem nieprzytomna dziś, normalnie oczy lecą, a byłam pół dnia na podyplomówce.

Słuchajcie, nie wiem co z moim okresem. Normalne krwawienie miałam tylko wczoraj i to też dużo mniej niż zwykle. Dziś już końcówka taka brązowa wręcz. Na podpasce od rana mała brązowa plamka i wygląda na to, że tak naprawdę 2 dzień i już po wszystkim. Zawsze mam @ 4 dni, a tu takie jaja. Przepraszam za dokładny opis, ale trochę się niepokoje. Dobrze że w środę mam wizytę
Narzeczony wróci do domu to coś zaplanujemy, może od razu z Łódzkiego na 3 dni do Szczawnicy jeszcze we wrześniu zamiast do Wrocławia. :)

Moze taki cykl sie trafil ze mialas ciensze endo [emoji848]

A ja dzis jakos mialam duzo energii, wstalam rano od razu wizelam sie za sprzatnie, potem dlugo bylismy na zakupach, zabawa z mlodym, obiad i teraz siedze z malym i oglądamy Angry Birds Film [emoji4]

zbliza sie moja @ [emoji849] brzuch boli okropnie no i te zmiany nastroju [emoji57] rozbeczalam sie zmieniajac avatar bo przegladalam fotki mlodego i tak dziwnie mi sie zrobilo ze tak szybko urósł i to juz nie taki maly slodki brzdąc [emoji23]

reklama
Do góry