reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co ty mówisz ! Ja to już nawet zaczęłam podejrzewać w tym cyklu, że może jakimś cudem w ciąży jestem raczej szansę nikłe ale mdłości, bóle głowy tragedia myślę, że to wszystko przed @ właśnie bo już raz takie mdłości mnie dopadły, ale liczę że @ jak najszybciej przyjdzie i minie to wszystko bo akurat jak już dostaje to wszystko przechodzi, a narazie chodzę jak mumia jakaś :/ jeszcze owu się przesunęła więc ta @ też się przesunie [emoji31][emoji31][emoji31]
A kiedy masz miec @ ? Moja za 4dni [emoji57] juz mnie brzuch boli i wnerw na wszystko od wczoraj [emoji57]a mdłości pewnie jutro sie u mnie zaczną [emoji57] najgorsze ze wtedy mam zazwyczaj mdłości ale jednocześnie takiego gloda ze cholera wie co najpierw zrobić, wymiotowac czy zjeść [emoji23]

reklama
A kiedy masz miec @ ? Moja za 4dni [emoji57] juz mnie brzuch boli i wnerw na wszystko od wczoraj [emoji57]a mdłości pewnie jutro sie u mnie zaczną [emoji57] najgorsze ze wtedy mam zazwyczaj mdłości ale jednocześnie takiego gloda ze cholera wie co najpierw zrobić, wymiotowac czy zjeść [emoji23]
Ciężko powiedzieć od czasu poronienia nic nie jest takie samo spójrz jakie mam rozbieżności w cyklach :/ poprzednio 25 dniowy zaczęłam brać euthyrox i bromergon więc to skróciło mi cykle, ale wtedy owu wystąpiła już w 11 dc według testów, a teraz przesunęła się o 2-3 dni myślę, ale pewności nie mam bo testy owu to nie USG
Screenshot_20180825-152332.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180825-152332.jpg
    Screenshot_20180825-152332.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 201
Moja mama np nie może już zajść w ciąże bo może stracić wzrok i tak już na jedno nie widzi były prawdopodobieństwa ze ma stwardnienie rozsiane wiec ciąża już nie wchodzi w grę
Ewelina akurat SM nie jest przeciwwskazaniem ciąży . A nawet kobiety się dobrze czują w ciąży gorzej po ale każdy przypadek jest inny .

Ewelina akurat SM nie jest przeciwwskazaniem ciąży . A nawet kobiety się dobrze czują w ciąży gorzej po ale każdy przypadek jest inny .

Wiem rozumiem ale tak naprwde nie wiadomo co jest mamie. Bo żaden lekarz nie potrafi określić mama pojechała do Niemiec na badania wróciła i pokazała wyniki i lekarz powiedział ze nie potrafi ich odczytać bo są na zbyt dobrym sprzęcie czy soc i tak nie wiadomo czy to sm czy jaskra czy co kolwiek a tata ma jaskrę wiec mam choroby z oby stron i serca i oczu do tego tez moja babcia musi iść się zbadać bo jej siostra miała jaka wadę genetyczna i nie wiadomo czy nie wystąpi to np u mnie wiec słabo

Wiem rozumiem ale tak naprwde nie wiadomo co jest mamie. Bo żaden lekarz nie potrafi określić mama pojechała do Niemiec na badania wróciła i pokazała wyniki i lekarz powiedział ze nie potrafi ich odczytać bo są na zbyt dobrym sprzęcie czy soc i tak nie wiadomo czy to sm czy jaskra czy co kolwiek a tata ma jaskrę wiec mam choroby z oby stron i serca i oczu do tego tez moja babcia musi iść się zbadać bo jej siostra miała jaka wadę genetyczna i nie wiadomo czy nie wystąpi to np u mnie wiec słabo
Jeśli by to było SM. To po sterydach powinen wzrok się poprawić . Ale może warto by było bolerioze zbadac bo ona też na oczy uderza

Dziewczyny czy wy też macie dzisiaj taki dzień, że najchętniej położyły byście się spać ? Ja miałam dziś łazienki posprzątać i jakoś nie mam weny

reklama
Do góry