reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Witam sie popołudniową porą, dziś też nie mam weny może ta pogoda bo pada i pochmurnie od rana a tez miałam łazienki sprzątać i pościele wyprać.Nic mi sie nie chce. M z młodym na lodach :) obiecał mu za wyrwanie ząbka więc musi dotrzymać słowa.

Ja na @ mdlości nie mam, ale za to mi duszno strasznie no i wkurw mam zawsze ha ha

nie wiem jak to usunąć wrrrr dawno mnie nie było i nie ogarniam troche postów :) chciałam napisać że ja też kończę podyplomówkę w lutym bo tylko 3 semestry mam z racji zmiany pracy

A u mnie o dziwo dziś nie jest sennie. Zrobiłam zakupy jeszcze przed przedszkolne dla młodszego w Pepco. Potem ta komoda, obiadek, trochę porządków i teraz już spokojna sobota. Więc na mnie ta pogoda ma lepszy wpływ niż upały.

ja jestem z tych co uwielbiają upały, w pepco fajne rzeczy są też obkupiłam małego, fajne promocje mają w smyku, choć tam bardzo rzadko kupuje, to udało mi się upolować koszulę w kratkę za 20zł

Mam do was pytanie czy wy przed ciążą brałyście coś ? Ja w ciąży z synem rok przed brałam kwas foliowy.

Zdecydowanie masz rację. Ja w trakcie upałów chodzę strasznie senna. Nie wspomnę o tym, że najchętniej to siedziałabym cały czas we wannie ;)
Ja mam tak samo [emoji57] codziennie po 17 oczy mi sie zamykaly i musialam chociaz pol godziny sie zdrzemnac [emoji57] a teraz? Wstałam (nie do konca wyspana [emoji6] ) ogarnelam wszystko, zakupy, obiad, zabawa, a teraz siedze z mlodym przy bajce a najchetniej to bym poszla na spacer powdychac tego świeżego powietrza [emoji7]

reklama
ja jestem z tych co uwielbiają upały, w pepco fajne rzeczy są też obkupiłam małego, fajne promocje mają w smyku, choć tam bardzo rzadko kupuje, to udało mi się upolować koszulę w kratkę za 20zł

Mam do was pytanie czy wy przed ciążą brałyście coś ? Ja w ciąży z synem rok przed brałam kwas foliowy.
Fajnie jest bo teraz to co na - 70% jest dodatkowo przecenione o 50% :D właśnie siedzę online i szukam moim dzieciakom perełek :) na 5.10.15 też da dobre teraz wyprzedaże :)

Do góry