reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
ja jestem z tych co uwielbiają upały, w pepco fajne rzeczy są też obkupiłam małego, fajne promocje mają w smyku, choć tam bardzo rzadko kupuje, to udało mi się upolować koszulę w kratkę za 20zł

Mam do was pytanie czy wy przed ciążą brałyście coś ? Ja w ciąży z synem rok przed brałam kwas foliowy.
Ja od zeszłego roku biore kwas foliowy tylko [emoji4]przed pierwsza ciaza nie bralam nic dopiero po potwierdzeniu przez lekarza [emoji6]

reklama
Podróż to może za duże słowo, na pewno dzień po ślubie jedziemy na koncert i chyba do niedzieli zatrzymamy się w Gdyni. Potem w połowie września jak uda nam się kupić auto oczywiście planujemy pojechać narzeczonego strony, potem zahaczymy o Wrocław pozwiedzać troszkę. Marzy mi się jechać na spływ Dunajca ale to dosyć daleko i chyba zostawimy na następne lato.

Ooo proszę czyli może zawitasz w moje strony :D

ja jestem z tych co uwielbiają upały, w pepco fajne rzeczy są też obkupiłam małego, fajne promocje mają w smyku, choć tam bardzo rzadko kupuje, to udało mi się upolować koszulę w kratkę za 20zł

Mam do was pytanie czy wy przed ciążą brałyście coś ? Ja w ciąży z synem rok przed brałam kwas foliowy.
Ja biorę Prenatal Uno

A przed ciąża prenatal uno

Migdalove a skąd jest twój m?

Jej pamiętm jak zamawiałam te probki mleczka czy słoiczki :) Kurcze to było tak bardzo dawno temu...

Też miałam wysokie ciśnienie i tętno w ciąży. Ciśnienie pozwyżej 120 do 140/ 100 (przeważnie) tetno zawsze powyżej 100. Prawdopobnie dlatego też straciłam pierwszą ciąże (okleiło się łożysko prawdopodobnie przez wyskokie ciśnienie, niestety nie kontrolowałam tego), w drugiej ciązy już kilka razy dziennie siedziałam na aparacie i sprawdzałam i brałam dopegyt. W sumie teraz dopiero mam wyrównane ciśnienie, choć kołatania serca i bół serca baardzo często czuję.

Oj widzę że nie tylko ja mam problem z wzrokiem. U mnie +2,5 na jednym i 1,5 na drugim (tzn tak 2 lata temu było), noszę oksy i bez nich to ciężko,, muszę wytężać wzrok i glowa zaraz boli.
Hehe ja też za dzieciaka czytałam książki pod kołdrą z latarką żeby rodzice nie widzieli :D
o właśnie czytacie coś ciekawego? ostatnio nie mam weny na czytanie i nic fajnego nie wpadło mo w ręce.

reklama
Do góry