reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A trzeba to zaznaczyć że już się urodziło albo nie ? Bo ja się rejestrowałam i zaznaczyłam, że chce wszystkie darmowe paczki, ale nie zgłosiłam już faktu, że poroniłam bo jakoś specjalnie głowy do tego nie miałam..
Wpisujesz tylko datę porodu. I na tej podstawie. Na koncie potem możesz to zmienić. Ja miałam planowana dane porodu cc na 13.sierpnia i jak urodziłam to zmieniłam na datę 28 lipca.

reklama
Jeszcze mam nieodpakowane, dostałam to w chwili jak byłam w szpitalu czekając na zabieg, a moja teściowa schowała to żeby mi nie było przykro po powrocie i powiedziała mi dopiero jak sama zapytałam czy nie przyszła taka paczka do mnie z teczką, ale to chyba po dwóch miesiącach od wszystkiego :(
Zabrałam ją jak się przeprowadzałam przecież kiedyś jeszcze może się przyda [emoji4]
1535197976711.jpg

Załączniki

• 1535197976711.jpg
    1535197976711.jpg
    424,2 KB · Wyświetleń: 212
Dziewczyny czy też Wam się zdarzają mdłości przed @? Ja nie mam tak w każdym cyklu ale co 3-4 cykl normalnie na kilka dni przed mam straszne mdłości idzie oszaleć :/

No jak widac nie [emoji6] ja mam tak ze po prostu musze zwymiotowac wtedy troche przechodzi [emoji6] ale ja to mam straszny czas przed @ i podczas [emoji57] juz mnie brzuch nawala, zaraz zacznie sie lykanie ketonalu ktory pewnie i tak nie pomoze no i te mdlosci i omdlenia [emoji849]

reklama
No jak widac nie [emoji6] ja mam tak ze po prostu musze zwymiotowac wtedy troche przechodzi [emoji6] ale ja to mam straszny czas przed @ i podczas [emoji57] juz mnie brzuch nawala, zaraz zacznie sie lykanie ketonalu ktory pewnie i tak nie pomoze no i te mdlosci i omdlenia [emoji849]
Co ty mówisz ! Ja to już nawet zaczęłam podejrzewać w tym cyklu, że może jakimś cudem w ciąży jestem raczej szansę nikłe ale mdłości, bóle głowy tragedia myślę, że to wszystko przed @ właśnie bo już raz takie mdłości mnie dopadły, ale liczę że @ jak najszybciej przyjdzie i minie to wszystko bo akurat jak już dostaje to wszystko przechodzi, a narazie chodzę jak mumia jakaś :/ jeszcze owu się przesunęła więc ta @ też się przesunie [emoji31][emoji31][emoji31]

Do góry