reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A trzeba to zaznaczyć że już się urodziło albo nie ? Bo ja się rejestrowałam i zaznaczyłam, że chce wszystkie darmowe paczki, ale nie zgłosiłam już faktu, że poroniłam bo jakoś specjalnie głowy do tego nie miałam..
Wpisujesz tylko datę porodu. I na tej podstawie. Na koncie potem możesz to zmienić. Ja miałam planowana dane porodu cc na 13.sierpnia i jak urodziłam to zmieniłam na datę 28 lipca.

reklama
Jeszcze mam nieodpakowane, dostałam to w chwili jak byłam w szpitalu czekając na zabieg, a moja teściowa schowała to żeby mi nie było przykro po powrocie i powiedziała mi dopiero jak sama zapytałam czy nie przyszła taka paczka do mnie z teczką, ale to chyba po dwóch miesiącach od wszystkiego :(
Zabrałam ją jak się przeprowadzałam przecież kiedyś jeszcze może się przyda [emoji4]
1535197976711.jpg

Załączniki

• 1535197976711.jpg
    1535197976711.jpg
    424,2 KB · Wyświetleń: 209
Dziewczyny czy też Wam się zdarzają mdłości przed @? Ja nie mam tak w każdym cyklu ale co 3-4 cykl normalnie na kilka dni przed mam straszne mdłości idzie oszaleć :/

No jak widac nie [emoji6] ja mam tak ze po prostu musze zwymiotowac wtedy troche przechodzi [emoji6] ale ja to mam straszny czas przed @ i podczas [emoji57] juz mnie brzuch nawala, zaraz zacznie sie lykanie ketonalu ktory pewnie i tak nie pomoze no i te mdlosci i omdlenia [emoji849]

reklama
No jak widac nie [emoji6] ja mam tak ze po prostu musze zwymiotowac wtedy troche przechodzi [emoji6] ale ja to mam straszny czas przed @ i podczas [emoji57] juz mnie brzuch nawala, zaraz zacznie sie lykanie ketonalu ktory pewnie i tak nie pomoze no i te mdlosci i omdlenia [emoji849]
Co ty mówisz ! Ja to już nawet zaczęłam podejrzewać w tym cyklu, że może jakimś cudem w ciąży jestem raczej szansę nikłe ale mdłości, bóle głowy tragedia myślę, że to wszystko przed @ właśnie bo już raz takie mdłości mnie dopadły, ale liczę że @ jak najszybciej przyjdzie i minie to wszystko bo akurat jak już dostaje to wszystko przechodzi, a narazie chodzę jak mumia jakaś :/ jeszcze owu się przesunęła więc ta @ też się przesunie [emoji31][emoji31][emoji31]

Do góry