reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
O jaa, myślałam, że nie ma nikogo z gorszy mwzrokiem niz ja. Ja mam -3.5 i -3.75 i juz jestem ślepa maksymalnie.... Marze o laserze, ale chyba mnie nie stać [emoji23][emoji23]
Też o tym myślałam ale nie masz gwarancji że wzrok znów nie poleci. A z moją wada najprawdopodobniej i tak by jej nie wyzerowali.

reklama
IMG_2422.JPG

Zobaczcie następców Świeżaków! [emoji33][emoji33][emoji33]
Moze uda sie jakos ominąć szał na nie. Wmowie im ze to babskie stworki [emoji23]

Ból na @ idzie coraz cześciej i mocniej. Od rana czuje jakbym miała za chwile dostac a tu nic :/ ech niech sie pospieszy.

Załączniki

• IMG_2422.JPG
    IMG_2422.JPG
    349,5 KB · Wyświetleń: 214
Zobacz załącznik 891613

Moze uda sie jakos ominąć szał na nie. Wmowie im ze to babskie stworki [emoji23]

Ból na @ idzie coraz cześciej i mocniej. Od rana czuje jakbym miała za chwile dostac a tu nic :/ ech niech sie pospieszy.
Ja wiem ze tego nie omine [emoji23] ale u nas na osiedlj tylko biedronka więc ja tak czy siak 5o zł codziennie zostawiam tam.

Zobacz załącznik 891613

Widziałam hahahah
IMG_20180825_101110.jpg

Załączniki

• IMG_20180825_101110.jpg
    IMG_20180825_101110.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 211
O jaa, myślałam, że nie ma nikogo z gorszy mwzrokiem niz ja. Ja mam -3.5 i -3.75 i juz jestem ślepa maksymalnie.... Marze o laserze, ale chyba mnie nie stać [emoji23][emoji23]
Jestem Ja!!! Mam wodę wzroku nie wyleczona w dzieciństwie i moje lewe oko w ogóle nie czyta nie widzę nawet tych dużych liter u okulisty, prawe oko naszczescie zdrowe ;) jedynie co to też laserowa korekcja wzroku bo u mnie okulary niestety nic nie dawaja, mam takie słabe żeby oko aż tak bardzo przy komputerze się nie męczyło i tyle, ale chyba też narazie mnie nie stać :/
A rozmawiając o pieniądzach byłam dziś u fryzjera i była dziewczyna z Warszawy i mówi mi o obiedzie w restauracji Geslerowej za 300 zł, że czasami można sobie pozwolić bo przecież nie tylko pracą żyjemy, a ja sobie tak myślę obiad za 300 zł jak ja cały tydzień za tyle w domu może jem [emoji23]

reklama
Do góry