Też o tym myślałam ale nie masz gwarancji że wzrok znów nie poleci. A z moją wada najprawdopodobniej i tak by jej nie wyzerowali.O jaa, myślałam, że nie ma nikogo z gorszy mwzrokiem niz ja. Ja mam -3.5 i -3.75 i juz jestem ślepa maksymalnie.... Marze o laserze, ale chyba mnie nie stać [emoji23][emoji23]
reklama
Także kwestia przyzwyczajenia. Raz chodzę z okularach, raz soczewkachO jaa, myślałam, że nie ma nikogo z gorszy mwzrokiem niz ja. Ja mam -3.5 i -3.75 i juz jestem ślepa maksymalnie.... Marze o laserze, ale chyba mnie nie stać [emoji23][emoji23]
martoosia04
Fanka BB :)
Zobaczcie następców Świeżaków! [emoji33][emoji33][emoji33]
Moze uda sie jakos ominąć szał na nie. Wmowie im ze to babskie stworki [emoji23]
Ból na @ idzie coraz cześciej i mocniej. Od rana czuje jakbym miała za chwile dostac a tu nic :/ ech niech sie pospieszy.
Załączniki
Ja wiem ze tego nie omine [emoji23] ale u nas na osiedlj tylko biedronka więc ja tak czy siak 5o zł codziennie zostawiam tam.Zobacz załącznik 891613
Moze uda sie jakos ominąć szał na nie. Wmowie im ze to babskie stworki [emoji23]
Ból na @ idzie coraz cześciej i mocniej. Od rana czuje jakbym miała za chwile dostac a tu nic :/ ech niech sie pospieszy.
Dagaa11
Widziałam hahahahZobacz załącznik 891613
Załączniki
paulina1994
Ja jak byłam w ciąży to też to zamawiałam muszę właśnie do nich napisać żeby nie wysyłali mi słoiczków na 6 miesięcy itd :/Tak dostałam to jeszcze enfamil i hipp
To dopiero jak się dziecko urodzi i osiągnie jakiś wiek wysyłająJa jak byłam w ciąży to też to zamawiałam muszę właśnie do nich napisać żeby nie wysyłali mi słoiczków na 6 miesięcy itd :/
paulina1994
Jestem Ja!!! Mam wodę wzroku nie wyleczona w dzieciństwie i moje lewe oko w ogóle nie czyta nie widzę nawet tych dużych liter u okulisty, prawe oko naszczescie zdrowe jedynie co to też laserowa korekcja wzroku bo u mnie okulary niestety nic nie dawaja, mam takie słabe żeby oko aż tak bardzo przy komputerze się nie męczyło i tyle, ale chyba też narazie mnie nie stać :/O jaa, myślałam, że nie ma nikogo z gorszy mwzrokiem niz ja. Ja mam -3.5 i -3.75 i juz jestem ślepa maksymalnie.... Marze o laserze, ale chyba mnie nie stać [emoji23][emoji23]
A rozmawiając o pieniądzach byłam dziś u fryzjera i była dziewczyna z Warszawy i mówi mi o obiedzie w restauracji Geslerowej za 300 zł, że czasami można sobie pozwolić bo przecież nie tylko pracą żyjemy, a ja sobie tak myślę obiad za 300 zł jak ja cały tydzień za tyle w domu może jem [emoji23]
reklama
paulina1994
A trzeba to zaznaczyć że już się urodziło albo nie ? Bo ja się rejestrowałam i zaznaczyłam, że chce wszystkie darmowe paczki, ale nie zgłosiłam już faktu, że poroniłam bo jakoś specjalnie głowy do tego nie miałam..To dopiero jak się dziecko urodzi i osiągnie jakiś wiek wysyłają