reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiesz co mam taką jakby zwykłą szminkę jest super napigmentowana, ładnie się trzyma:
Link do: Matowa pomadka do ust Velvet Matte o aksamitnym wykończeniu
a druga to taka matowa, że jak zaschnie to nie pozostawia śladów. :) Jest bardziej trwała, i co najważniejsze mimo, że zasycha na ustach to nie zostawia takiego suchego uczucia jak niektóre tego typu pomadki:
Link do: Pomadka w płynie gwarantuje perfekcyjne ust matowym kolorem.
Mam 2 matowe z golden rosę w błyszczyku, z olejem jojoba... ale nie sprawdziły mi się, zle na ustach wyglądają jak dla mnie :/ zostawiają taka dziwna powłokę :/ i schodzą szybko. Nie dla mnie. Ale te w sztyfcie może byłyby fajniejsze ;)

reklama
Mam pomysł... Jeśli komuś się coś na tym wątku nie podoba jest taki przycisk :
Zobacz załącznik 891472
Jeśli nie zażegna się tutaj ten kwas to po prostu poproszę o usunięciu mojego wątku.
Ja tylko tutaj jeszcze jestem bo jestem autorką wątku.

Albo niech wróci poprzednia atmosfera albo kończymy ten wątek.
Gosia ale ze Ty zalozylas watek i chcesz odejsc to zaraz ma byc skasowany? No wez troche na luz.

cześć dziewczyny można się przyłączyć ? swoją przygodę z BB zaczełam w 2012 roku kiedy zaszłam w pierwszą ciąże, obecnie synek ma 6 lat. Postanowiliśmy z mężem starania o drugie dziecko ale strasznie się boję, synka bardzo chcieliśmy teraz mi tak jakoś trudniej to przychodzi- boje sie. Mam niedługo 33 lata. jak to było u Was ?
Hej:) Ja tez mam synka z 2012 roku i staram sie o 2. Z jakiego miesiaca jest?

Witam się w 29dc teoretycznie dziś powinna być @ ale daje jej czas do jutra ;) choć wiem że niedługo przyjdzie bo już czuję ból podbrzusza i rano obudziłam się zalana potem a zawsze tak mam kilka przed @ właśnie że jak się budzę to ból podbrzusza i mega gorąco i temperatura dzisiaj 36,5 więc spada powoli... . Nie liczyłam na ten cykl i wiem że przyjdzie @ to i tak jakoś smutno :( chyba dlatego że w następnym cyklu w dniach płodnych mąż może być na wyjeździe :( a jakoś tak liczę na ten następny cykl.. .

Hejka [emoji4][emoji6][emoji4] mam do Was pytanie bo te cykle to jeszcze dla mnie czarna magia jeśli owu mi się przesunęła o 2-3 dni w stosunku do poprzedniego cyklu to rozumiem, że okres też się przesunie o te 2-3 dni?

reklama
Do góry