1
174974
Gość
Ja mam 10.Ja głównie używam 09, ale właśnie zamierzam kupić 15 na zdjęciu jest piękna mam nadzieję, że na żywo będzie też super [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 10.Ja głównie używam 09, ale właśnie zamierzam kupić 15 na zdjęciu jest piękna mam nadzieję, że na żywo będzie też super [emoji4]
Widac cienPowtórzyłam jeszcze test Zobacz załącznik 891113Zobacz załącznik 891114
Dzisiaj już 0.378 więc nic z tego nie będzie.
Dzialac Piekna krechaDziewczyny czy to wkoncu to?? Ostatni test owulacyjny i chyba dał mi nadzieję na owulacji w 19 dc.
Póki nie zjesz nic tłustego Hehe. Mam ich dwa kolory. Krwisty czerwony i bezO to właśnie o nich piszę. Jak Ty to robisz, że cały dzień Ci się utrzymuje? Fakt, długo się utrzymuje ale max 3-4 godziny i trzeba poprawiać.
Ja 21 kończęJa teraz już 24 cykl ...
Witaj, rozgość się kochana!
Tez mam ta książkę w ciąży taki sam zestaw miałam xD kubusie i właśnie ta książkaA ja sobie czytam [emoji16] dostałam o dziwo od ciotki ♀ W sumie już coś tam poczytałam i dość ciekawie się zaczyna. Dobra kochane, lecę spać, chociaż przez sen ciśnienie zejdzie i się uspokoje. Dobranoc [emoji9]Zobacz załącznik 891524