reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]
Wiesz co mam taką jakby zwykłą szminkę jest super napigmentowana, ładnie się trzyma:
Link do: Matowa pomadka do ust Velvet Matte o aksamitnym wykończeniu
a druga to taka matowa, że jak zaschnie to nie pozostawia śladów. :) Jest bardziej trwała, i co najważniejsze mimo, że zasycha na ustach to nie zostawia takiego suchego uczucia jak niektóre tego typu pomadki:
Link do: Pomadka w płynie gwarantuje perfekcyjne ust matowym kolorem.

Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]
Ja kupuję te, są matowe i trzymają się cały dzień na ustach [emoji7]
Screenshot_20180824-223804.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180824-223804.jpg
    Screenshot_20180824-223804.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 236
U mnie chyba tak jak przewidywałam @ nadchodzi wcześniej. Apki mi pokazuja na niedzielę (Flo) lub poniedziałek (LadyTimer), ale juz mnie tak dziś pieruńsko podbrzusze rwie, że coś czuje że rano już będzie, albo jeszcze w nocy przylezie.
Niech już przychodzi i nadejdzie ten mój wyczekiwany cykl :).

Chyba trzeba się położyć spać, żeby ból ustal... u mnie sen działa zbawiennie prawie zawsze i na wszystko :D
Także dobranoc wszystkim ;)

O to właśnie o nich piszę. ;) Jak Ty to robisz, że cały dzień Ci się utrzymuje? :D Fakt, długo się utrzymuje ale max 3-4 godziny i trzeba poprawiać. :)
Cały dzień przesadziłam, ale te 8 godzin spokojnie [emoji4] szczególnie czerwona uwielbiam ją [emoji7] właśnie muszę zakupić kilka nowych bo moja kolekcja zmalała strasznie :(
Ps najpierw nakładam pomadkę bezbarwną/ochronną czekam chwilę aż mi się wchłonie i dopiero nakładam pomadkę z Golden [emoji4]

Cały dzień przesadziłam, ale te 8 godzin spokojnie [emoji4] szczególnie czerwona uwielbiam ją [emoji7] właśnie muszę zakupić kilka nowych bo moja kolekcja zmalała strasznie :(
Ps najpierw nakładam pomadkę bezbarwną/ochronną czekam chwilę aż mi się wchłonie i dopiero nakładam pomadkę z Golden [emoji4]
A to tak. ;) Ja samą pomadkę GR nakładam. Popróbuję jutro. Ale muszę kupić jakiś kolorek i zastanawiam się nad 5 i 15. :) Jutro zobaczę co tam pani będzie miała. Pomyślałam jeszcze o tintach ale mało kolorków ma GR.

reklama
A to tak. ;) Ja samą pomadkę GR nakładam. Popróbuję jutro. Ale muszę kupić jakiś kolorek i zastanawiam się nad 5 i 15. :) Jutro zobaczę co tam pani będzie miała. Pomyślałam jeszcze o tintach ale mało kolorków ma GR.
Ja głównie używam 09, ale właśnie zamierzam kupić 15 na zdjęciu jest piękna mam nadzieję, że na żywo będzie też super [emoji4]

Do góry