reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]
Wiesz co mam taką jakby zwykłą szminkę jest super napigmentowana, ładnie się trzyma:
Link do: Matowa pomadka do ust Velvet Matte o aksamitnym wykończeniu
a druga to taka matowa, że jak zaschnie to nie pozostawia śladów. :) Jest bardziej trwała, i co najważniejsze mimo, że zasycha na ustach to nie zostawia takiego suchego uczucia jak niektóre tego typu pomadki:
Link do: Pomadka w płynie gwarantuje perfekcyjne ust matowym kolorem.

Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]
Ja kupuję te, są matowe i trzymają się cały dzień na ustach [emoji7]
Screenshot_20180824-223804.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180824-223804.jpg
    Screenshot_20180824-223804.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 231
U mnie chyba tak jak przewidywałam @ nadchodzi wcześniej. Apki mi pokazuja na niedzielę (Flo) lub poniedziałek (LadyTimer), ale juz mnie tak dziś pieruńsko podbrzusze rwie, że coś czuje że rano już będzie, albo jeszcze w nocy przylezie.
Niech już przychodzi i nadejdzie ten mój wyczekiwany cykl :).

Chyba trzeba się położyć spać, żeby ból ustal... u mnie sen działa zbawiennie prawie zawsze i na wszystko :D
Także dobranoc wszystkim ;)

O to właśnie o nich piszę. ;) Jak Ty to robisz, że cały dzień Ci się utrzymuje? :D Fakt, długo się utrzymuje ale max 3-4 godziny i trzeba poprawiać. :)
Cały dzień przesadziłam, ale te 8 godzin spokojnie [emoji4] szczególnie czerwona uwielbiam ją [emoji7] właśnie muszę zakupić kilka nowych bo moja kolekcja zmalała strasznie :(
Ps najpierw nakładam pomadkę bezbarwną/ochronną czekam chwilę aż mi się wchłonie i dopiero nakładam pomadkę z Golden [emoji4]

Cały dzień przesadziłam, ale te 8 godzin spokojnie [emoji4] szczególnie czerwona uwielbiam ją [emoji7] właśnie muszę zakupić kilka nowych bo moja kolekcja zmalała strasznie :(
Ps najpierw nakładam pomadkę bezbarwną/ochronną czekam chwilę aż mi się wchłonie i dopiero nakładam pomadkę z Golden [emoji4]
A to tak. ;) Ja samą pomadkę GR nakładam. Popróbuję jutro. Ale muszę kupić jakiś kolorek i zastanawiam się nad 5 i 15. :) Jutro zobaczę co tam pani będzie miała. Pomyślałam jeszcze o tintach ale mało kolorków ma GR.

reklama
A to tak. ;) Ja samą pomadkę GR nakładam. Popróbuję jutro. Ale muszę kupić jakiś kolorek i zastanawiam się nad 5 i 15. :) Jutro zobaczę co tam pani będzie miała. Pomyślałam jeszcze o tintach ale mało kolorków ma GR.
Ja głównie używam 09, ale właśnie zamierzam kupić 15 na zdjęciu jest piękna mam nadzieję, że na żywo będzie też super [emoji4]

Do góry