Ka.2606
Fanka BB :)
Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]To fakt, ja jeszcze uwielbiam pomadki od Golden Rose.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]To fakt, ja jeszcze uwielbiam pomadki od Golden Rose.
Wiesz co mam taką jakby zwykłą szminkę jest super napigmentowana, ładnie się trzyma:Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]
Ja kupuję te, są matowe i trzymają się cały dzień na ustach [emoji7]Jakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]
Ja też tylko lakiery używałam, chociaż ostatnio przypasowaly mi z Eveline kupione w biedrze za 4zlJakieś konkretne? Nigdy nie kupowałam, to może coś wypróbuję [emoji4]
O to właśnie o nich piszę. Jak Ty to robisz, że cały dzień Ci się utrzymuje? Fakt, długo się utrzymuje ale max 3-4 godziny i trzeba poprawiać.Ja kupuję te, są matowe i trzymają się cały dzień na ustach [emoji7]Zobacz załącznik 891535
To mi ciemnieją. Zamiast jesniec. Dziś się śmiałam że na apce wyszło mi że za 3 dni owulacje mam mieć . Ale za 3 dni to raczej okres dostanę, chyba że owulację przed okresem też mamPowinny jasniec a pptem wcale nie wychodzic.
Cały dzień przesadziłam, ale te 8 godzin spokojnie [emoji4] szczególnie czerwona uwielbiam ją [emoji7] właśnie muszę zakupić kilka nowych bo moja kolekcja zmalała strasznieO to właśnie o nich piszę. Jak Ty to robisz, że cały dzień Ci się utrzymuje? Fakt, długo się utrzymuje ale max 3-4 godziny i trzeba poprawiać.
A to tak. Ja samą pomadkę GR nakładam. Popróbuję jutro. Ale muszę kupić jakiś kolorek i zastanawiam się nad 5 i 15. Jutro zobaczę co tam pani będzie miała. Pomyślałam jeszcze o tintach ale mało kolorków ma GR.Cały dzień przesadziłam, ale te 8 godzin spokojnie [emoji4] szczególnie czerwona uwielbiam ją [emoji7] właśnie muszę zakupić kilka nowych bo moja kolekcja zmalała strasznie
Ps najpierw nakładam pomadkę bezbarwną/ochronną czekam chwilę aż mi się wchłonie i dopiero nakładam pomadkę z Golden [emoji4]
Ja głównie używam 09, ale właśnie zamierzam kupić 15 na zdjęciu jest piękna mam nadzieję, że na żywo będzie też super [emoji4]A to tak. Ja samą pomadkę GR nakładam. Popróbuję jutro. Ale muszę kupić jakiś kolorek i zastanawiam się nad 5 i 15. Jutro zobaczę co tam pani będzie miała. Pomyślałam jeszcze o tintach ale mało kolorków ma GR.