reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Znajdę na pewno, bo po plastry idę do salonu brafittingu a kosmetyki to w moim ulubionym punkcie Golden Rose. Także na spokojnie. A i jeszcze jednak tort będę gdzieś zamawiać, nie będe sama robić.
Uwielbiam lakiery Golden Rose. Dużo lepsze niż wiele droższych, które kupowałam [emoji4]

Dziewczyny wracam do was po ciężkim dniu, dzień taki nerwowy, że szkoda gadać... Jest mi przykro, że niektórzy z mojej rodziny, ogólnie bliskie osoby mówią mi tak przykre rzeczy, ale co zrobić. Cały dzień w nerwach. Eh jeszcze wchodzę tutaj i jeszcze więcej nerwów [emoji23] Dziewczyny moje kochane, nie ma co naprawdę się spierać, są niejasności, mam nadzieję, że ładnie wyjaśnione [emoji9] Jutro jedziemy sobie do teściów na działeczkę [emoji16] może uda mi się zjeść mojego upragnionego grilla. A tak w sumie to dziś naprawdę przykry dzień. Pokłóciłam się z mamą [emoji45]
Ja czasami też mam spięcia z mamą niestety inne poglądy na różne tematy, ale później jedną albo druga odpuszcza i znowu jest oki [emoji4]

Ja też wolę nie czytać. No właśnie tak niestety jest. Dziś z mamą tak się pokłóciłam, że zaczęłam płakać. Cały czas przy mnie jakieś spiny, pretensje, powiedziałam, że nie mam zamiaru tego słuchać i że jak chce się awanturować ( nie ze mną ) to żeby to nie było przy mnie bo jestem w ciąży i potrzebuje chociaż DZIEŃ spokoju, a ona, że ciąża to nie choroba, żebym już tak nie przesadzała, że ona ciągle się denerwuje, a ja, że ja jestem w ciąży... A ona nie i że chce w końcu cholernego spokoju, bo i mam bóle... No masakra. Teraz się nie odzywa do mnie. A moja ciotka do mnie, że no przecież nic nigdy nie wiadomo... No kur
A mieszkacie razem czy jak ?

reklama
Z tymi zębami to się boję bo moja mama 2 lata temu miała resekcje płuca bo wyszły guzki, cały czas jest pod kontrolą, mój tata zmarł na raka i strasznie się boję że coś może się zdarzyć.

Marta mi po poronieniu i zabiegu (2 lata temu) rozjechał się cykl i raz 28dni, raz 30 raz 32. Niby nie dużo ale chodź ty w wkładce trzy dni i czekaj kiedy ta @ ,przyjdzie [emoji4]

U nas w listopadzie 7 lat po ślubie [emoji4]
Ja po poronieniu nie miałam jeszcze równego cyklu, jak nie 37 dni to 25 oszaleć idzie :/ ciekawe jaki ten będzie :/

Do góry