reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Marta widze że z Poznania jesteś :) ja też a konkretnie z Winograd

Malaga ja z mamą też mam często spiny chodzi i pierdoli mi dobrze że mieszka tak daleko, nie ma sensu się przejmować może kilka dni nie odzywania wam dobrze zrobi

reklama
Dziewczyny, mam pytanie, bo już sama nie wiem. Jak zaczyna Wam się @, to macie od razu duże krwawienie czy Wam się powoli rozkręca. Ja po prostu widzę krew na papierze już od niedzieli, ale jako tako się nie rozkręciła jeszcze. No i nie wiem czy to normalne czy nie...
U mnie zawsze z grubej rury sie zaczyna. Choc 2 dzien mocniejsze krwawienie.

A ja sobie czytam [emoji16] dostałam o dziwo od ciotki ‍♀ W sumie już coś tam poczytałam i dość ciekawie się zaczyna. Dobra kochane, lecę spać, chociaż przez sen ciśnienie zejdzie i się uspokoje. Dobranoc [emoji9]
2018-08-24%2008.58.47%201.jpg

Załączniki

• 2018-08-24%2008.58.47%201.jpg
    2018-08-24%2008.58.47%201.jpg
    92,8 KB · Wyświetleń: 207
Ka2606 u mnie po ciąży @ bardzo dziwny jest bo jak pisałam jest nie regularny tzn co miesiąc ale raz 26 raz 28 raz 30 itp. Ale mam tak że w pierwszy dzień @ słabo potem dwa dni nic i z grubej rury.

Idę spać dziewczyny zajrzę jutro, rano idę z małym do dentysty, musimy wyrwac ząbek bo z tyłu mu rośnie stały już drugie podejście mamy.
dziękuje za przyjęcie i do jutra :)

reklama
Z tymi zębami to się boję bo moja mama 2 lata temu miała resekcje płuca bo wyszły guzki, cały czas jest pod kontrolą, mój tata zmarł na raka i strasznie się boję że coś może się zdarzyć.

Marta mi po poronieniu i zabiegu (2 lata temu) rozjechał się cykl i raz 28dni, raz 30 raz 32. Niby nie dużo ale chodź ty w wkładce trzy dni i czekaj kiedy ta @ ,przyjdzie [emoji4]

U nas w listopadzie 7 lat po ślubie [emoji4]

Do góry