reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć [emoji4] a ja dzisiaj mam nygusa zamiast zdrowego śniadania pochłonęłam jogurt i mleczną kanapkę [emoji23] raz nie zawsze [emoji14] dziś 25 dc ciekawe kiedy @ dostanę w tamtym miesiącu cykl trwał właśnie 25 dni, ale w tym według testów owu przesunęła się owulacja o jakieś kilka dni więc zobaczymy [emoji5]

Nic nie dała znac a pewnie o 9 jechala jak ostatnio powtarzac bete.

ja zaraz gonie do weta.
boje sie o to pieprzone ropomacicze.
musze ja wysterylizowac i to w zasadzie natychmiast ..a najgorsze ze 3tyg M nie ma jestem bez auta sama zdana na innych... i biegam po lekarzach.. ze soba, wczoraj z mloda a dzis z psem.

Oj... ja też nie mogłam patrzeć na mięso w pierwszym trymestrze. Od czasu do czasu tylko. Do tej pory niewiele rzeczy mi smakuje, a jak sobie pomyślę o jajkach pod jakąkolwiek postacią to aż mnie telepie, gdzie przed ciążą jadłam jajka na śniadanie 3-4 razy w tygodniiu :(
Dołączam do grona mam, ktore odrzuciłood mięsa. W pierwszym.trymestrze nie mogłam nawet patrzec na mieso, zapach mielonego powodował mdłości. Teraz pod koniec 2 trymestru niby juz moge mieso jesc, ale nadal nie mam az takiej ochoty, a mielone dalej ble [emoji14]

U mnie jeszcze 5dni do @ a juz mnie bola piersi i brzuch, i juz mam nerwa na wszystko [emoji35] ehhh jak ja tego nie lubie ze tak szybko juz sie zaczynaja objawy na @ [emoji849]

Dobra dziewczyny ja w tej ciąży chyba zostanę wegetarianką [emoji23] Właśnie zjadłam mięsko i chyba polecę wymiotować bo aż mnie trzęsie [emoji24]

reklama
Do góry