reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mnie przyjęli rano "na oddział" ale bez łóżka, czekałam tylko na zabieg. o 15 byłam już z wypisem, wolna. Dostajesz zastrzyk z ketanolu i (nie strasze absolutnie) bolało mnie jak cholera. Ale w tym samym cyklu ciąża, więc zrobiłabym to jeszcze raz, wiedząc jaki jest efekt :) tym bardziej,że boli maks 5 minut, nie więcej.
Podobno nawet jak masz drożne jajowody to ten kontrast je rozszerza i przepłukuje i plemniczki mają łatwiej :)
Po ketonalu zeszlabym z tego swiata. Fajnie ze to tak zadzialalo u Ciebie:)

reklama
Ale mi przypomnialas.... Ja mam 24 testy chemiczne... Ciekawe czy moge miec.. Musze zadzwonic. Zdazylam miec testy na rekach, teraz mialam miec na plecach i nie wiem jak sie to ma do ciezarnej.

Bylam uczulona tylko na Nikiel a tu w pracy na pylki ciagle zapalenie oskrzeli, do tego doszlo ze jakis skladnik w zelu do usg, ktg mnie uczula i musze miec na wodę .. :(

Ale mi przypomnialas.... Ja mam 24 testy chemiczne... Ciekawe czy moge miec.. Musze zadzwonic. Zdazylam miec testy na rekach, teraz mialam miec na plecach i nie wiem jak sie to ma do ciezarnej.

Bylam uczulona tylko na Nikiel a tu w pracy na pylki ciagle zapalenie oskrzeli, do tego doszlo ze skladnik w zelu do usg, ktg mnie uczula i musze miec na wodę .. :(
O kurcze to faktycznie.
U nas w rodzinie są alergie właśnie pokarmowe - głównie na białko mleka krowiego. Mąż jeszcze pomidory i jaja.
Moja siostra i szwagier na kota. A my kota mamy [emoji23] więc mam nadzieję że Majce alergia na kota nie wyjdzie.

Witajcie dziewczyny ja chyba zwariuję albo już mi odbija całkowicie 8-)
Wczoraj dostałam @ przynajmniej tak myślałam, normalnie tak jak zawsze zaczyna się u mnie od plamienia. Niestety dzisiaj nadal plamienie, brzuch boli, krzyż boli ale nie jest to @ jak zawsze u mnie. Zrobiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Sama już nie wiem co o tym myśleć :(

Witajcie dziewczyny ja chyba zwariuję albo już mi odbija całkowicie 8-)
Wczoraj dostałam @ przynajmniej tak myślałam, normalnie tak jak zawsze zaczyna się u mnie od plamienia. Niestety dzisiaj nadal plamienie, brzuch boli, krzyż boli ale nie jest to @ jak zawsze u mnie. Zrobiłam test ciążowy oczywiście negatywny. Sama już nie wiem co o tym myśleć :(
Kochana ja 15 lipca dostalam malpe ktora skladala sie z samego plamienia i pozniej na 2 dni lekkiego krwawienia. Nie odczulam w ogole ze to @. Teraz upaly samopoczucie ciezkie, jakis stres różnie reagujemy. Moze to nic takiego tak naprawdę. A jesli cię niepokoi zawsze mozesz ics do gina ktory zbada cie po @.

Kochana ja 15 lipca dostalam malpe ktora skladala sie z samego plamienia i pozniej na 2 dni lekkiego krwawienia. Nie odczulam w ogole ze to @. Teraz upaly samopoczucie ciezkie, jakis stres różnie reagujemy. Moze to nic takiego tak naprawdę. A jesli cię niepokoi zawsze mozesz ics do gina ktory zbada cie po @.
Niech tylko poniedziałek będzie to od razu do ginekologa idę. Czy u Ciebie to plamienia to była ciąża?

reklama
Syn też miał alergie na białko mleka krowiego więc się liczyłam z tym że i Maja będzie uczulona. Tym bardziej że u nas z rodzinie sami alergicy.
U mnie dwojka dzieci mialy uczulenie na mleko krowie a ja ich piersia karmilam to wiec i ja musialam byc na takiej diecie.wszedzie pchaja dodatki mleczne np serwatke.musialam czytac wszystkie etykiety.Dam ci nadzieje ze dzieci z tej alergii wyrosly po ukonczeniu roku juz nie mialy.dzis maja 9 i 13 lat i po alergii sladu nie widac.Dodam ze nie licze na to ze jak Marika sie urodzi ze bedzie inaczej . Dolacze z dieta bez mleka i nabialu do ciebie.

Do góry