reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
a ja narazie nie mam problemu z odrzucaniem od jedzenia.. bardziej problem mam ze apetytu nie mam. Wcisnelam jablko na sniadanie... kawa slaba na pol z mlekiem... i znow slonecznik na mnie patrzy i mowi zjedz mnie.

Dziewczyny!! 2000 strona nam stuknęła :D

reklama
Nic nie dała znac a pewnie o 9 jechala jak ostatnio powtarzac bete.

ja zaraz gonie do weta.
boje sie o to pieprzone ropomacicze.
musze ja wysterylizowac i to w zasadzie natychmiast ..a najgorsze ze 3tyg M nie ma jestem bez auta sama zdana na innych... i biegam po lekarzach.. ze soba, wczoraj z mloda a dzis z psem.
To się nazywa złośliwość losu :) U mnie też wszystko zazwyczaj się dzieje w najmniej oczekiwanym momencie ;)

a ja narazie nie mam problemu z odrzucaniem od jedzenia.. bardziej problem mam ze apetytu nie mam. Wcisnelam jablko na sniadanie... kawa slaba na pol z mlekiem... i znow slonecznik na mnie patrzy i mowi zjedz mnie.

Ja tak miałam do 7tc [emoji23] nudności zaczęły się od mojego przyjęcia po ślubie cywilnym [emoji23] najadlam się jak głupia i mnie tak mdlilo. Ze myślałam że do końca imprezy nie wysiedze [emoji23] a z synem od pozytywnego testu ciążowego wymiotowalam dalej niż widziałam [emoji23] tylko z synem od początku do 16tc. Z Mają krócej niby bo później się zaczęło i wcześniej skończyło, ale było intensywniej [emoji23]

U mnie 400 stron [emoji23][emoji23]
Screenshot_20180824-094016.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180824-094016.jpg
    Screenshot_20180824-094016.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 260
reklama
wow nie wierze! idzie do nas deszcz! dojdzie? oby... a pode mna burze.. moze tez dojda????

Załączniki

• 81296a74672d43b4bd73d2200ea2030d.png
    81296a74672d43b4bd73d2200ea2030d.png
    62,8 KB · Wyświetleń: 74
  • 087276ecfdd76b1fe687d55dee5ab635.png
    087276ecfdd76b1fe687d55dee5ab635.png
    267,3 KB · Wyświetleń: 65
Do góry