Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas od rana właśnie grzmi i pada wiec pewnie dojdzie i do ciebie [emoji4]wow nie wierze! idzie do nas deszcz! dojdzie? oby... a pode mna burze.. moze tez dojda????
wow jakie pwoiekszenie postu mojego.. bez okularów dowidzęA u mnie pokazuje 20004 postów [emoji16]Zobacz załącznik 891273
Polecam tą stronę od burz zawsze się sprawdzawow nie wierze! idzie do nas deszcz! dojdzie? oby... a pode mna burze.. moze tez dojda????
Oby!!! lubuskie, zachodniopomorskie i chyba wielkopolskie to najsuchsze wojewodztwa w Polsce.U nas od rana właśnie grzmi i pada wiec pewnie dojdzie i do ciebie [emoji4]
na swoja nie narzekam uwielbiam antistorm.euPolecam tą stronę od burz zawsze się sprawdza Zobacz załącznik 891274
Nie wiem jak reszta ale lubuskie na pewno [emoji57] tak mnie cieszy ze wreszcie pada, wczoraj znow byla taka tragedia ze wysiedziec sie nie dało [emoji57]Oby!!! lubuskie, zachodniopomorskie i chyba wielkopolskie to najsuchsze wojewodztwa w Polsce.
A ja odwrotnie [emoji6] nie wyobrazam sobie korzystac z forum przez przeglądarkę, wole apke [emoji4]wow jakie pwoiekszenie postu mojego.. bez okularów dowidzę [emoji14]
ja sie na tel nie umiem odnalezc i jelsi korzystam z tel to tylko z przegladarki nie z aplikacji bo mnie dobija.
Wczorajszy na dole dzisiejszy. Ciekawe czy coś to oznacza hmmWskaźnik pigmentacji na teście owu wynosi 250% z dopiskiem do 3 dni owulacja za 3 dni to chyba okres mam dostac a nie owulację