reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
nie ma sie co meczyc... nasze stopy nas nosza musza miec komfort. dlatego podziwiam ludzi ww tym moja mame ze ma odciski na stopie chodzic nie moze a boi sie isc i wstydzi. czy dla takiego wstydu warto sie tak meczyc?
trzymam kciuki zeby szybko sie udalo rozwiazac problem.
mi sie problemy zaczely w ciazy na koniec przy zatruciu ciazowym jak opuchlam... ale tez to olewalam az powiedzialam sobie dosc.
ostatnio mojej corce na piecie zrobila sie brodawka i od razu lecialam do mojej pani kosmetyczki. wyciela jej to lekko a pozniej zloty srodek czyli rozkrojony czosnek przylozyc do tego miejsca plasterek i spac w tym. efekt zwala z nog.
Ja się nie wstydzę wręcz przeciwnie zawsze dbam o higienę, a że takie coś się zrobiło to szukam jakiejś pomocy bo odsyłają mnie od jednego do drugiego lekarza :/

reklama
No właśnie w tym problem ze nie kazdy ale to teraz takie rzadkie :D
Co do prywatności to zależy kto co ma na FB jak się ma konto odpowiednio ustawione to i się nic tam nie podejrzy jak się nie jest znajomym :D
No ja nie mam i dobrze mi z tym [emoji4] i zaskocze cie bo wcale nie takie rzadkie [emoji6]
A tez z doswiadczenia wiem ze jakby tutaj ktos oprocz mnie zostal a reszta bula by na fb to i tak z czasem watek tutaj umarł by smiercia naturalna przegrywajac z fb [emoji57]

Ciekawe co u megi i jotki:sorry2:
Widziałem że jotka pisała coś na kwietniowkach ale nie wiem co i jak
Martosia kiedys chyba pisała ze u niej fl to 13dni wiec @ by wypadala od owu na 25 [emoji57]
Albo raczej || [emoji4]Tam jak pamietam zaraz byly pytania czy masz szkole skończona, czy masz sie za co utrzymac bo jak nie to dziecka nie powinnas miec...
Nie rozumiem takich ludzi co tak od razu oceniaja...
no właśnie pisze o tym dlatego, że marta przewidujesz okres na 27-28 dlatego mnie to zastanowiło, jak to jest. Więc albo okres będzie 24-26sierpien lub owulacje miałaś (Martoosia pozniej) pomóż mi to zrozumieć.
Dziewczyny a mam pytanie nie to żebym coś narzucała żeby ktoś mnie źle nie zrozumiał ;) jestem na takim forum pierwszy raz przeważnie tobyly grupy na FB i tak jak piszecie zawsze ktoś był mądrzejszy i krytykował zamiast wesprzec. Może dlatego że nigdy nie korzystałam z takich forum strasznie ciężko mi się odnaleźć bo chwile mnie nie ma a tu milion stron i momentami się gubię tym bardziej że jeszcxe mało kogo kojarze :) i tak pomyślałam że może kierowniczka tego forum by pomyślała o takiej grupie zamkniętej na FB i byśmy się tam przeniosly ? Wydaje mi się że tam będzie przejrzysciej albo po prostu ja jeszcze potrzebuje pół roku żeby ogarnąć na telefonie takie fora :D
Ja tam lubię BB i nie lubię forum przenosić na fb. Ja natomiast nie umiem się odnaleźć na fb w takich grupach. Każdy chce coś napisać i milion postów, wszystko się gubi i jest haos. Tu masz po kolei kto co pisał możesz cytować lub zwyczajnienpisac odnosząc się do konkretnej osoby. Piszesz odpowiedź i przesuwasz stronę dalej i dalej i dalej [emoji6]

@Maliina ja brałam luteinę dopochwowo, w ciąży nie powinno używać się aplikatora żeby dodatkowo nie podrażniał tego wszystkiego w środku i nie tworzył mikro urazów (info z ulotki) oprócz tego, że wylatuje cały dzień z ciebie to wszystko spoko, a i ja nabawiłam się po 2 tyg stosowania stanu zapalnego :/ ale czy to od niej nie wiem...
Staraj się nie nosić wkładek a częściej zmieniać bieliznę jeśli będzie mokra bo wkładka wszystko zatrzymuje i stan zapalny gotowy

Ja się nie wstydzę wręcz przeciwnie zawsze dbam o higienę, a że takie coś się zrobiło to szukam jakiejś pomocy bo odsyłają mnie od jednego do drugiego lekarza :/
ja Ciebie rozumiem.. mialam na mysli z tym wstydem bardziej moja mame.
fajnie ze szukasz pomocy. podolog bedzie najlepszym rozwiazaniem. chirurg dziala w spodob jaki dziala nie eliminujac powodu dlaczego sie tak dzieje.

@Maliina ja brałam luteinę dopochwowo, w ciąży nie powinno używać się aplikatora żeby dodatkowo nie podrażniał tego wszystkiego w środku i nie tworzył mikro urazów (info z ulotki) oprócz tego, że wylatuje cały dzień z ciebie to wszystko spoko, a i ja nabawiłam się po 2 tyg stosowania stanu zapalnego :/ ale czy to od niej nie wiem...
Staraj się nie nosić wkładek a częściej zmieniać bieliznę jeśli będzie mokra bo wkładka wszystko zatrzymuje i stan zapalny gotowy
dzieki. bede to jakos wciskac paluchem. ja wkladek nie cierpie tak jak i podpasek przy @ takze lepsza opcja zmiana majtek. dzieki wam dziewczyny za info.

Dziś 25 dc, cykl bez duphastonu, tylko glucophage i euthyrox, mam takie dziwne klucie ciągle w macicy od kilku dni hmmm. Ciekawe czy to na okres
Jeśli dostanę go w terminie tzn ze tabletki działają i to będzie mój pierwszy "normalny" cykl i naturalny okres. Trzymam kciuki! :-)
Może ciąża ? [emoji4][emoji4][emoji4]

@Bunia1992 grupa na fb to jeden wielki haos, pełno nowych postów, nie wiadomo o co biega. :D Robiłam już taki wątek i to dramat. :D
Popieram, gg zawsze jest gorszy od forum w takich grupach. Ja byłam już na dwóch wątkach ciazowych (z każdym synem) i pierwsza grupa z BB nadal istnieje jako wątek zamknięty dla wrześniowek 2014 [emoji16] natomiast grupa październikowa poszła na fb i się zrobił taki galimatias połowa została bo wolała BB lub nie mieli fb, inni poszli na fb ale też na forum zostali. Nie dało się ogarniać tego i tego. Dramat.

reklama
No właśnie w tym problem ze nie kazdy ale to teraz takie rzadkie :D
Co do prywatności to zależy kto co ma na FB jak się ma konto odpowiednio ustawione to i się nic tam nie podejrzy jak się nie jest znajomym :D
Ale przecież możesz poszukać takich grup bezpośrednio na fb na pewno takie już istnieją.

Do góry