reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Zjadłam dziś surowego łososia i potem do mnie dotarło, że przy staraniach to średni pomysł... Jecie sushi, sery pleśniowe itd?

Eh. Ja nigdy wcześniej nie miałam styczności z tym. Naprawdę nie wiedziałam nic [emoji20] Nawet nie wiecie jak się czuje strasznie. Mam takie wyrzuty sumienia. Nie mogę spać, jeść, cieszyć się. [emoji24]
Zdaje sobie sprawę, że nie jest ci łatwo, też miałabym w głowie totalny armagedon, ale teraz na tą chwilę nic nie zrobisz, napisz dokładnie kiedy miałaś ostatnią@ kiedy brałaś tą tab i kiedy mniej więcej była owu wtedy możemy zobaczyć czy było to przed zagnieżdżeniem

Ja na początku też tak miałam, na wątkach staraczkowych kilka lat temu nie mogłam zagrzać miejsca bo zdarzały się bardzo nie miłe osoby. Nasz wątek jest na prawdę super i pierwszy raz spotykam się z tak pozytywnymi osobami na forum. :)
Ja niczyjego dziecka wychowywać nie będę więc co mnie to ile kto ma lat decydując się na bejbika, zresztą uważam, że niejedna 21-latka jest zdecydowanie bardziej odpowiedzialna i gotowa na dziecko niz 30-latka [emoji4]

@ForgetMeeNot @KatiNails serio nie wiem jak to zrobic palcem...
Normalnie też na początku mówię kurde ale jak to ;) bez problemu bierzesz na palec nawet możesz sobie trochę zmoczyć żeby tabletka się przykleiła i wkładasz !
Jak będziesz aplikować tym czymś to nic się nie stanie takiego, ale mogą ci pękać naczynka i co za tym idzie mogą pojawić się nitki krwi, a to chyba nie potrzebny stres prawda ? [emoji4]

Dziewczyny a mam pytanie nie to żebym coś narzucała żeby ktoś mnie źle nie zrozumiał ;) jestem na takim forum pierwszy raz przeważnie tobyly grupy na FB i tak jak piszecie zawsze ktoś był mądrzejszy i krytykował zamiast wesprzec. Może dlatego że nigdy nie korzystałam z takich forum strasznie ciężko mi się odnaleźć bo chwile mnie nie ma a tu milion stron i momentami się gubię tym bardziej że jeszcxe mało kogo kojarze :) i tak pomyślałam że może kierowniczka tego forum by pomyślała o takiej grupie zamkniętej na FB i byśmy się tam przeniosly ? Wydaje mi się że tam będzie przejrzysciej albo po prostu ja jeszcze potrzebuje pół roku żeby ogarnąć na telefonie takie fora :D
Mi odpowiada BB jeśli mam być szczera i nie chce się przenosić ;) nie każdy chce też się "ujawniać" i to jest bardzo fajne [emoji4]

reklama
Do góry