reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja spadlam na trzecie miejsce [emoji16]Czytalam inny watek gdzie pisalas i wiem o czym mowisz [emoji57][emoji6]Tylko do 4tc liczac od ostatniej @.. a tu Kolezanka pisze ze to byl.juz 3/4 tydzien od owu..
Tak tak, zgadza się. Ja miałam na myśli do 4 tygodnia licząc od ostatniej miesiączki. Jeśli mowa o takim czasie od owulacji to rzeczywiście nie jest już tak kolorowo. Miejmy nadzieję że jednak okaże się że ten raz nie zaszkodził. Nie żebym broniła czy coś ale rodzą się dzieci zdrowe nawet u patologii która pije i pali dzień w dzień wiec może być tak że dziecko urodzi się w 100 % zdrowe.

reklama
@martoosia04 tak sobie myślę skoro miałaś owulacje w niedziele 12 sierpnia, to dążą lutealnej powinna trwać mąż 14 dni więc okres chyba na 26 powienien Ci wypadac albo 24 nawet. Poprawcie mnie jeśli się mylę [emoji4][emoji4]
Martosia kiedys chyba pisała ze u niej fl to 13dni wiec @ by wypadala od owu na 25 [emoji57]
Albo raczej || [emoji4]
No niestety ale znalałam idealna grupę [emoji1305][emoji6]
Tam jak pamietam zaraz byly pytania czy masz szkole skończona, czy masz sie za co utrzymac bo jak nie to dziecka nie powinnas miec...
Nie rozumiem takich ludzi co tak od razu oceniaja...

Martosia kiedys chyba pisała ze u niej fl to 13dni wiec @ by wypadala od owu na 25 [emoji57]
Albo raczej || [emoji4]Tam jak pamietam zaraz byly pytania czy masz szkole skończona, czy masz sie za co utrzymac bo jak nie to dziecka nie powinnas miec...
Nie rozumiem takich ludzi co tak od razu oceniaja...

Noo dokładnie az się nie raz przykro robiło. Bo ja czuje ze sobie poradzę a nawet jak by był jakiś problem jest tez rodzina która jets wsparciem

Znam dziewczynę która wpadła w wieku 16 lat. Teraz 20 lat, córka jej ma 4 lata. I powiem Ci, że jest wspaniała i dojrzalszą mama niż niektóre w moim wieku (26lat).
Wiek to tylko cyfry. Najważniejsze co ma się w głowie.

Dokładnie a nie raz odpisywałam bo mam bardzo duże doświadczenie z dziećmi i cudowne podejście do tych małych szkrabów mówili mi tez żebym znalazła sobie hobby i na razie o tym zapomniała

Noo dokładnie az się nie raz przykro robiło. Bo ja czuje ze sobie poradzę a nawet jak by był jakiś problem jest tez rodzina która jets wsparciem
Wazne ze masz wsparcie i na pewno sobie poradzisz i ze jestes gotowa a obcym ludziom ktorzy z gory oceniaja ze to nie dobry pomysl i wiek na dziecko, nic do tego [emoji4]

No niestety ale znalałam idealna grupę [emoji1305][emoji6]

Dziewczyny a mam pytanie nie to żebym coś narzucała żeby ktoś mnie źle nie zrozumiał ;) jestem na takim forum pierwszy raz przeważnie tobyly grupy na FB i tak jak piszecie zawsze ktoś był mądrzejszy i krytykował zamiast wesprzec. Może dlatego że nigdy nie korzystałam z takich forum strasznie ciężko mi się odnaleźć bo chwile mnie nie ma a tu milion stron i momentami się gubię tym bardziej że jeszcxe mało kogo kojarze :) i tak pomyślałam że może kierowniczka tego forum by pomyślała o takiej grupie zamkniętej na FB i byśmy się tam przeniosly ? Wydaje mi się że tam będzie przejrzysciej albo po prostu ja jeszcze potrzebuje pół roku żeby ogarnąć na telefonie takie fora :D

Miło mi bardzo za takie podejście [emoji173]️[emoji173]️
rozumiem cie po prostu [emoji4] Sama zaszlam w ciaze ledwie co skończyłam 17lat ale postanowilam ze sobie poradzę i nie wazne jest to ile razy usłyszałam ze mloda, ze zycie sobie zmarnuje, ze lepiej urodzic i oddac bo sa pary ktore lepiej sie zajma dzieckiem i na nie czekaja itp itd..to moje i mojego dziecka zycie nie innych wiec sie tym nie przejmowalam [emoji4]

Dziewczyny a mam pytanie nie to żebym coś narzucała żeby ktoś mnie źle nie zrozumiał ;) jestem na takim forum pierwszy raz przeważnie tobyly grupy na FB i tak jak piszecie zawsze ktoś był mądrzejszy i krytykował zamiast wesprzec. Może dlatego że nigdy nie korzystałam z takich forum strasznie ciężko mi się odnaleźć bo chwile mnie nie ma a tu milion stron i momentami się gubię tym bardziej że jeszcxe mało kogo kojarze :) i tak pomyślałam że może kierowniczka tego forum by pomyślała o takiej grupie zamkniętej na FB i byśmy się tam przeniosly ? Wydaje mi się że tam będzie przejrzysciej albo po prostu ja jeszcze potrzebuje pół roku żeby ogarnąć na telefonie takie fora :D
Mysle ze nie kazdy posiada fb np ja [emoji6] wiec chyba troche bylo by to nie fajne jak wszystkie byscie sie tam przeniosły [emoji57]
Zreszta fb to takie dla mnie juz nie za bardzo anonimowe jak forum wiec nie za bardzo [emoji57]

reklama
rozumiem cie po prostu [emoji4] Sama zaszlam w ciaze ledwie co skończyłam 17lat ale postanowilam ze sobie poradzę i nie wazne jest to ile razy usłyszałam ze mloda, ze zycie sobie zmarnuje, ze lepiej urodzic i oddac bo sa pary ktore lepiej sie zajma dzieckiem i na nie czekaja itp itd..to moje i mojego dziecka zycie nie innych wiec sie tym nie przejmowalam [emoji4]

Dokładnie idealne podejście [emoji173]️[emoji173]️

Do góry