reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove myślę że u Ciebie będzie pozytywna beta jutro ;)
Widziałam że była rozmowa o imionach :) dla chłopca podoba nam się Milan i oboje marzymy o synku a dla dziewczynki nie mamy żadnego ... Niby podoba mi się Mela ale oficjalnie Melania już nie :D

reklama
Takie pytanie powinnaś zadać swojemu lekarzowi, powinień skierować Cię na badania hormonów czyli podstawa jaką się powinno robić przez rozpoczęciem starań.
Z tymi badaniami przed rozpoczęciem starań to można się wstrzymać, my jesteśmy przewrażliwione bo poronienie bo długie starania, ale prawda jest taka, że większość kobiet zachodzi w ciążę bez wcześniejszych badań i rodzą zdrowe dzieci, z mojego bliskiego grona kuzynek, koleżanek żadna na początku starań nie wykonywała badań większość z nich zaszło bardzo szybko w ciążę i urodziły zdrowe dzieci, w zasadzie to tylko jedna kuzynka miała problem z zajściem w ciążę więc wyluzujmy te pierwsze 3-6 miesięcy a jak nie będzie wychodziło to wtedy warto zagłębić temat [emoji4][emoji4][emoji4]

Dziewczyny jak to jest z testami owulacyjnymi robie 1 raz, dziś 18 dc, cykle mam różne strasznie nie regularne... Testuje od 12dc i ciągle negatywne... Śluz od 4 dni jest ok a dziś poprostu przepiękny przeźroczysty ciagnący się chyba do 10 cm [emoji14] ból jajnika też jest. Byłam w 9 dc i lekarz mówił że w obu jajnikach pęcherzyki są. Testy kupowane w Rosmanie, mimo objawów może nie być owulacji?
Nie sugeruj się testami owu u mojej koleżanki testy cały cykl negatywne, a w ciążę zaszła [emoji4][emoji4][emoji4]

Mysle ze nie kazdy posiada fb np ja [emoji6] wiec chyba troche bylo by to nie fajne jak wszystkie byscie sie tam przeniosły [emoji57]
Zreszta fb to takie dla mnie juz nie za bardzo anonimowe jak forum wiec nie za bardzo [emoji57]

No właśnie w tym problem ze nie kazdy ale to teraz takie rzadkie :D
Co do prywatności to zależy kto co ma na FB jak się ma konto odpowiednio ustawione to i się nic tam nie podejrzy jak się nie jest znajomym :D

Dziewczyny trochę się zdenerwowałam bo mam małego szczeniaka amstaffa i kuzwa mały szogun się dobrał do moich kosmetyków i normalnie zaczęłam płakać... Nie wiem jak się dorwał... I tak się za przeproszeniem wk*rwiłam, że zaczął mnie brzuch boleć... Mogę wziąć w takim przypadku więcej luteiny? Mam pod język i dopochwowo, ale dopochwowo już wzięłam rano. [emoji17][emoji17] masakra idzie się wykończyć
Zrób sobie kawę [emoji4] odpocznij, połóż się i zrelaksuj przejdzie [emoji4]

reklama
Do góry