reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove myślę że u Ciebie będzie pozytywna beta jutro ;)
Widziałam że była rozmowa o imionach :) dla chłopca podoba nam się Milan i oboje marzymy o synku a dla dziewczynki nie mamy żadnego ... Niby podoba mi się Mela ale oficjalnie Melania już nie :D

reklama
Takie pytanie powinnaś zadać swojemu lekarzowi, powinień skierować Cię na badania hormonów czyli podstawa jaką się powinno robić przez rozpoczęciem starań.
Z tymi badaniami przed rozpoczęciem starań to można się wstrzymać, my jesteśmy przewrażliwione bo poronienie bo długie starania, ale prawda jest taka, że większość kobiet zachodzi w ciążę bez wcześniejszych badań i rodzą zdrowe dzieci, z mojego bliskiego grona kuzynek, koleżanek żadna na początku starań nie wykonywała badań większość z nich zaszło bardzo szybko w ciążę i urodziły zdrowe dzieci, w zasadzie to tylko jedna kuzynka miała problem z zajściem w ciążę więc wyluzujmy te pierwsze 3-6 miesięcy a jak nie będzie wychodziło to wtedy warto zagłębić temat [emoji4][emoji4][emoji4]

Dziewczyny jak to jest z testami owulacyjnymi robie 1 raz, dziś 18 dc, cykle mam różne strasznie nie regularne... Testuje od 12dc i ciągle negatywne... Śluz od 4 dni jest ok a dziś poprostu przepiękny przeźroczysty ciagnący się chyba do 10 cm [emoji14] ból jajnika też jest. Byłam w 9 dc i lekarz mówił że w obu jajnikach pęcherzyki są. Testy kupowane w Rosmanie, mimo objawów może nie być owulacji?
Nie sugeruj się testami owu u mojej koleżanki testy cały cykl negatywne, a w ciążę zaszła [emoji4][emoji4][emoji4]

Mysle ze nie kazdy posiada fb np ja [emoji6] wiec chyba troche bylo by to nie fajne jak wszystkie byscie sie tam przeniosły [emoji57]
Zreszta fb to takie dla mnie juz nie za bardzo anonimowe jak forum wiec nie za bardzo [emoji57]

No właśnie w tym problem ze nie kazdy ale to teraz takie rzadkie :D
Co do prywatności to zależy kto co ma na FB jak się ma konto odpowiednio ustawione to i się nic tam nie podejrzy jak się nie jest znajomym :D

Dziewczyny trochę się zdenerwowałam bo mam małego szczeniaka amstaffa i kuzwa mały szogun się dobrał do moich kosmetyków i normalnie zaczęłam płakać... Nie wiem jak się dorwał... I tak się za przeproszeniem wk*rwiłam, że zaczął mnie brzuch boleć... Mogę wziąć w takim przypadku więcej luteiny? Mam pod język i dopochwowo, ale dopochwowo już wzięłam rano. [emoji17][emoji17] masakra idzie się wykończyć
Zrób sobie kawę [emoji4] odpocznij, połóż się i zrelaksuj przejdzie [emoji4]

reklama
Do góry