reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A ja na twoim miejscu wzięłabym się w garść poważnie [emoji4] popatrz na mnie upragniona, wyczekana, wydmuchana ciąża, poronienie, później na siłę chciałam zajść w kolejną ciążę bo przecież musi się udać, 3 cykle nie wyszło, wkoncu podjęłam decyzję, że muszę zmienić pracę że względu na przeprowadzkę, ale co mi tam 2 miesiące mnie nie zbawią, z dwóch miesięcy najprawdopodobniej przy dobrych wiatrach wyjdą 4-5 miesięcy, w między czasie wyszła niedoczynność i prolaktyna, teraz te palce, które chciałabym wyleczyć do czasu zajścia w ciążę bo wiadomo w ciąży już nic nie zrobię, a nie chce zagrozić dziecku ewentualnymi lekami i co mam powiedzieć też czasami ryczeć mi się chce jeszcze mój mąż mnie nie rozumie tylko wiecznie słyszę że u lekarzy to mogłabym zamieszkać bo on tego nie rozumie jak można pragnąc dziecka (mówiłam Wam kiedyś że dla niego to sprawa neutralna i więcej niż na jedno dziecko nie mam co liczyć) też czasami wyje do poduszki bo co chwilę coś ale wierze że wkoncu i dla Nas pojawi się słońce i te cudowne dwie kreseczki na teście [emoji9] może czekasz na mnie żebyśmy się spotkały na jakiś lipcówkach czy coś ;) ;) ;)
Dokładnie, zgadzam się w 100% u mnie tez podobnie i niestety wyszło jak wyszło... cały czas smutek i myśli - dlaczego ...

Zjadłam dziś surowego łososia i potem do mnie dotarło, że przy staraniach to średni pomysł... Jecie sushi, sery pleśniowe itd?
Przy staraniach jem normalnie, a w ciazy sushi nie mozna tylko z surowa ryba a tak to normalnie, sery plesniowe w wiekszosci w sklepie sa z mleka pasteryzowanego wiec spokojnie też mozna [emoji4]
Mi odpowiada BB jeśli mam być szczera i nie chce się przenosić ;) nie każdy chce też się "ujawniać" i to jest bardzo fajne [emoji4]
Popieram [emoji4]
No bo jak ktos sie ujawni na fb na takiej grupie a tam sie okaze ze znajoma/szwfowa czy jeszcze jakas inna osoba tez jest w tej grupie [emoji1] troche kiepsko [emoji38]

Przy staraniach jem normalnie, a w ciazy sushi nie mozna tylko z surowa ryba a tak to normalnie, sery plesniowe w wiekszosci w sklepie sa z mleka pasteryzowanego wiec spokojnie też mozna [emoji4]Popieram [emoji4]
No bo jak ktos sie ujawni na fb na takiej grupie a tam sie okaze ze znajoma/szwfowa czy jeszcze jakas inna osoba tez jest w tej grupie [emoji1] troche kiepsko [emoji38]
No właśnie [emoji4][emoji4][emoji4]

Od tamtej sytuacji o której wam pisałam obiecałam sobie, że już do momentu starań nie pije a tym bardziej nie strzelają mi takie głupie pomysły do głowy jak sziszę i dlatego na najbliższą imprezę zaopatrzyłam się w piwa bezalkoholowe [emoji4]

reklama
Mi odpowiada BB jeśli mam być szczera i nie chce się przenosić ;) nie każdy chce też się "ujawniać" i to jest bardzo fajne [emoji4]
I ja.
Moim zdaniem nic nie zastąpi BB. :D Nie ma takiego drugiego fajnego forum. :)
O to to, dokładnie [emoji1][emoji1]
Sery pleśniowe można jeść nawet w ciąży są pasteryzowane (ale sprawdź to info bo obiło mi się o uszy, ale pewności nie mam)
Tak, z mleka pasteryzowanego można. A już jak jest coś upieczone na np na pizzy to nawet i szynkę parmeńska i oscypki można [emoji4]

Do góry