reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja spadlam na trzecie miejsce [emoji16]
Ale powiem wam jesteście cudowne na niektórych wątkach to ze jestem młoda. Nie było dobrym jak to powiedzieć znakiem na dziecko i Wgl jakoś
Czytalam inny watek gdzie pisalas i wiem o czym mowisz [emoji57][emoji6]
Jeśli było przed zagnieżdżeniem a podejrzewam ze tak właśnie było, to się nie martw. Nawet kiedyś jakiś live u mamyginekolog widziałam że do 4 tygodnia ciąży zarodek jest chroniony
Tylko do 4tc liczac od ostatniej @.. a tu Kolezanka pisze ze to byl.juz 3/4 tydzien od owu..

reklama
Ja na początku też tak miałam, na wątkach staraczkowych kilka lat temu nie mogłam zagrzać miejsca bo zdarzały się bardzo nie miłe osoby. Nasz wątek jest na prawdę super i pierwszy raz spotykam się z tak pozytywnymi osobami na forum. :)

Dokładnie tak samo się czuje [emoji173]️ miło być w gronie osób miło nastawionych do ludzi

@martoosia04 tak sobie myślę skoro miałaś owulacje w niedziele 12 sierpnia, to dążą lutealnej powinna trwać mąż 14 dni więc okres chyba na 26 powienien Ci wypadac albo 24 nawet. Poprawcie mnie jeśli się mylę [emoji4][emoji4]

Ale powiem wam jesteście cudowne na niektórych wątkach to ze jestem młoda. Nie było dobrym jak to powiedzieć znakiem na dziecko i Wgl jakoś
Znam dziewczynę która wpadła w wieku 16 lat. Teraz 20 lat, córka jej ma 4 lata. I powiem Ci, że jest wspaniała i dojrzalszą mama niż niektóre w moim wieku (26lat).
Wiek to tylko cyfry. Najważniejsze co ma się w głowie.

reklama
Wiecie czego nie rozumiem najbardziej... Jak można kogoś namawiać czy do picia, czy do palenia papierosów, brania narkotyków czy do palenia marihuany... Rozumiem jak ktoś chce poczęstować, ok, ale jak ktoś mówi NIE to znaczy nie, po co namawiać, że będzie fajnie, że to dla ludzi... @Malaga00 ja Cię nie oceniam, zrobiłaś jak uważałaś. Ja otwarcie mogę powiedzieć - tak jestem konsumentem konopi indyjskich ale nigdy nikogo do tego nie namawiałam. Jedynie uświadamiam ludzi, że to jest bezpieczna roślina, nikogo nie zabiła a na dodatek skutecznie leczy. Każdy korzysta z tego co chce, nikogo nie potępiam oprócz tych co mają coś wspólnego z dopalaczami. Dopalacze to jest najgorsze g*wno jakie człowiek stworzył.

Do góry