reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Eh. Ja nigdy wcześniej nie miałam styczności z tym. Naprawdę nie wiedziałam nic [emoji20] Nawet nie wiecie jak się czuje strasznie. Mam takie wyrzuty sumienia. Nie mogę spać, jeść, cieszyć się. [emoji24]
Wyobrażam sobie co czujesz... Stało się, czasu nie cofniesz. Nie możesz też się tak stresować bo ten stres może wpłynąć jeszcze gorzej na maluszka niż jeden wybryk.

To było 3/4 tydzień też. [emoji24] Masakra jestem załamana. Wiem, że to była głupota. Wyszłyśmy z przyjaciółkami, jedna zaproponowała, na początku nie chciałam ale spróbowałam[emoji20] nie wiedząc nic o ciąży.
Jeśli było przed zagnieżdżeniem a podejrzewam ze tak właśnie było, to się nie martw. Nawet kiedyś jakiś live u mamyginekolog widziałam że do 4 tygodnia ciąży zarodek jest chroniony

Ale powiem wam jesteście cudowne na niektórych wątkach to ze jestem młoda. Nie było dobrym jak to powiedzieć znakiem na dziecko i Wgl jakoś
Ja na początku też tak miałam, na wątkach staraczkowych kilka lat temu nie mogłam zagrzać miejsca bo zdarzały się bardzo nie miłe osoby. Nasz wątek jest na prawdę super i pierwszy raz spotykam się z tak pozytywnymi osobami na forum. :)

Od zapłodnienia mniej więcej [emoji20]
W ktorym teraz jestes tygodniu liczac od ostatniej @?

No i wybacz, wiem ze niby wszystko jest dla ludzi ale troche tego nie rozumiem starac sie o dziecko i takie rzeczy robic... no ale coz ja moge nie rozumiec nie moja decyzja..
Ale jesli tabletke wzielas w 3/4tygodniu liczac od owu to wybacz ale nie pociesze cie bo w tym momencie zarodek zywi sie juz od matki i kazda uzywka moze na niego wplynac..
Ale nie stresuj sie, oby bylo dobrze wszystko, trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry