reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Przepraszam autokorekta TESTAMI [emoji20][emoji23]
Pamietaj ze testy owu nie daja 100% pewnosci ze owu byla [emoji57]

Ostatnio jak pytalam gin to mowila ze ani testy ani wyrazny skok temperatury i ladny wykres nie moga potwierdzić ze owu była choc wszystko na to wskazuje bo moga np nie pekac pęcherzyki [emoji57]

reklama
Dziewczyny jak to jest z testami owulacyjnymi robie 1 raz, dziś 18 dc, cykle mam różne strasznie nie regularne... Testuje od 12dc i ciągle negatywne... Śluz od 4 dni jest ok a dziś poprostu przepiękny przeźroczysty ciagnący się chyba do 10 cm :p ból jajnika też jest. Byłam w 9 dc i lekarz mówił że w obu jajnikach pęcherzyki są. Testy kupowane w Rosmanie, mimo objawów może nie być owulacji?

Dziewczyny ciążowe - jak to jest z szyjka i śluzem? Bo u mnie taki niby wodnisty, ale przy szyjce kremowy ciut-mleczy.
A mokro i mokro :/

Poza tym czasem cos zaboli ale niewiele.

Dziewczyny jak to jest z testami owulacyjnymi robie 1 raz, dziś 18 dc, cykle mam różne strasznie nie regularne... Testuje od 12dc i ciągle negatywne... Śluz od 4 dni jest ok a dziś poprostu przepiękny przeźroczysty ciagnący się chyba do 10 cm [emoji14] ból jajnika też jest. Byłam w 9 dc i lekarz mówił że w obu jajnikach pęcherzyki są. Testy kupowane w Rosmanie, mimo objawów może nie być owulacji?
Moze nie byc owu mimo objawów, moze za malo pecherzyki urosly, lub jestes z tych ktore te testy zupełnie nie wychodza po prostu [emoji6]
A jesli masz nieregularne cykle tzn jakie ? Jesli sa dlugie to moze owu dopiero przed Tobą po prostu [emoji4]

Wstępnie na samym początku ciąży myśleliśmy o imieniu Maja lub Kaja. Potem już nie, stwierdziliśmy,że będziemy się zastanawiać nad imieniem jak poznamy płeć. :) teraz pomyślimy :) Póki co zostaje Maja lub Kaja :)
Nam też się podoba imię Kaja ale nadamy raczej Kaya czyli imię w orginale, do naszego nazwiska będzie idealnie pasować. :) O ile uda nam się kiedyś. ;) A dla chłopca Julian. :)

Moze nie byc owu mimo objawów, moze za malo pecherzyki urosly, lub jestes z tych ktore te testy zupełnie nie wychodza po prostu [emoji6]
A jesli masz nieregularne cykle tzn jakie ? Jesli sa dlugie to moze owu dopiero przed Tobą po prostu [emoji4]

Przeważnie 32-34 choć ostatnio nie pojawił się wogle i po 40 dc był wywolywany lekami. .

reklama
Ktoś potrafi ocenić te zdjęcia?
20180820_210608.jpg
20180822_113823.jpg

Załączniki

• 20180820_210608.jpg
    20180820_210608.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 266
  • 20180822_113823.jpg
    20180822_113823.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 264
Do góry