D
Deleted member 182168
Gość
Dziękuje [emoji20]Ja nic nie widze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje [emoji20]Ja nic nie widze
Ktoś potrafi ocenić te zdjęcia?Zobacz załącznik 890558Zobacz załącznik 890559
Nie robiłam bo mam daleko do laboratorium... czekam cierpliwie ba rozwój wydarzeń.Ja coś tam widze ale to taki cień. Robiłaś betę hcg?
Piękny wzrost. Gratulacje!Są wyniki w poniedziałek 330 a dziś taki
A wiesz jak dluga masz fl ? Bo tak czy inaczej owu u ciebie pewnie dopiero bedzie [emoji4]Przeważnie 32-34 choć ostatnio nie pojawił się wogle i po 40 dc był wywolywany lekami. .
Super przyrost!Są wyniki w poniedziałek 330 a dziś taki
Są wyniki w poniedziałek 330 a dziś taki
A wiesz jak dluga masz fl ? Bo tak czy inaczej owu u ciebie pewnie dopiero bedzie [emoji4]
No to jak nie wiesz to dzialajcie dalej [emoji6] patrzac jakie masz cykle to owu moze byc na dniach, dzis lub nawet w 22dc wiec dzialajcie dzialajcie [emoji4]Nie wiem jak długa mam tą fl, został mi jutro ostatni test owulacyjny robie i w tyłku z tym co ma być niech będzie starania są od 9 dc co drugi dzień regularnie więc nie omine owulacji jakby miała dopiero nastąpić