reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja też wcześniej raczej nie miałam takich niepsidzianek, a jednak euthyrox i bromergon zmieniają cykl
Mi przy euthyroxie się wszystko wyciszyło bo przed leczeniem to ja miałam dramat wręcz... Przy euthyroxie ani piersi nie bolały, ani większych nerwów nie miałam, ani wyprysków na twarzy, brzuch tak mocno nie bolał, ale poprzedni cykl to już w ogóle był dziwny bo od 30dc zaczęłam plamić i trwało to tydzień, okazało się, że to za wysoka prolaktyna no i potem normalnie przyszedł okres. Cóż jutro jadę na betę raczej.

reklama
Tak, mozna [emoji4]
Niektorzy twierdza ze po odstawieniu tabletek szybciej sie zachodzi ale moze byc tez tak ze cykl sie rozjedzie i np bedzie sie wydłużać.

Ja właśnie zaczęłam jakieś chyba dwa miesiace temu odstawiłam i sprawdziłam ustami owu czy mi się rozjechało. Miałam owulacje tak jak powinnam ale niestety się nie udało.

reklama
Kurcze a u mnie jak na zlosc cora sie pochorowala... miala goraczke teraz po nurofenie zeszla... smarka tak ze jak kichnie to leci wszedzie
frown.gif

nocka na pewno bedzie z goraczka nie wierze ze nie.
Zdrowka dla corki:) Przypomnij ile corka ma?
Hej dziewczyny . czytam Was od kilku dni . i każdej z Was kibicuje . ja staram się o dzidzie 4 lata i nic ... Za 6 dni mam dostać @ , ale mam nadzieję ze jej nie dostanę .
3mam kciuki by @ nie przyszla✊✊

Do góry