D
Deleted member 182168
Gość
Nie robiłam bo mam daleko do laboratorium... czekam cierpliwie ba rozwój wydarzeń.
To trzymam kciuki [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robiłam bo mam daleko do laboratorium... czekam cierpliwie ba rozwój wydarzeń.
Chyba niewiele, bo ja nie miałam takich górnych wartości a podobno jest dziewczynka w brzuchu Nie zbrzydlam też jakoś, zero pryszczy, apetyt na słodkie minął więc moim zdaniem nie ma żadnej regułyNooo pięknie [emoji7] duzy przyrost, mówią, że na dziewczynkę [emoji23] ciekawe ile w tym prawdy.
Ja właśnie od początku z moim K ( jak zaczynaliśmy związek i to wszystko ) to chcieliśmy nazwać córeczkę Maja [emoji7] Dla mnie to piękne imię i chyba dojść rzadko spotykane bynajmniej tutaj w moich stronach. Nie znam też żadnej Majki więc idealnie [emoji7]Wstępnie na samym początku ciąży myśleliśmy o imieniu Maja lub Kaja. Potem już nie, stwierdziliśmy,że będziemy się zastanawiać nad imieniem jak poznamy płeć. teraz pomyślimy Póki co zostaje Maja lub Kaja
A dla chłopczyka jakie macie imiona? [emoji16][emoji64] Bo mi się nic nie podoba [emoji17]U nas wybierzemy coś z tych ponizszych:
-Antonina (Antosia)
-Hania
-Kornelia
-Laura
Ale dwa pierwsze to nasze główne typy
Widzę, że masz tak jak ja. [emoji23] Nam się podoba w sumie tylko Julian i nic więcej. [emoji23] Może więcej będzie mi się podobało jak będę w ciąży i będzie to synek.A dla chłopczyka jakie macie imiona? [emoji16][emoji64] Bo mi się nic nie podoba [emoji17]