reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
IMG_2884.JPG
IMG_2882.JPG

Powtórzyłam dziś z porannego moczu ale jakoś nic nie widze czyli starania nadal będą trwać liczyłam na jakieś małe szczęście [emoji20]

Załączniki

• IMG_2884.JPG
    IMG_2884.JPG
    176,5 KB · Wyświetleń: 228
  • IMG_2882.JPG
    IMG_2882.JPG
    191,6 KB · Wyświetleń: 227
Dziewczyny trochę się zdenerwowałam bo mam małego szczeniaka amstaffa i kuzwa mały szogun się dobrał do moich kosmetyków i normalnie zaczęłam płakać... Nie wiem jak się dorwał... I tak się za przeproszeniem wk*rwiłam, że zaczął mnie brzuch boleć... Mogę wziąć w takim przypadku więcej luteiny? Mam pod język i dopochwowo, ale dopochwowo już wzięłam rano. [emoji17][emoji17] masakra idzie się wykończyć

Wstępnie na samym początku ciąży myśleliśmy o imieniu Maja lub Kaja. Potem już nie, stwierdziliśmy,że będziemy się zastanawiać nad imieniem jak poznamy płeć. :) teraz pomyślimy :) Póki co zostaje Maja lub Kaja :)
Ja właśnie od początku z moim K ( jak zaczynaliśmy związek i to wszystko ) to chcieliśmy nazwać córeczkę Maja [emoji7] Dla mnie to piękne imię i chyba dojść rzadko spotykane bynajmniej tutaj w moich stronach. Nie znam też żadnej Majki więc idealnie [emoji7]

Co do imion dla dziewczynki mam juz od dawna wybrane bo kiedys mi sie przysnilo ze mialam mala coreczke Darie [emoji7] wiec w razie co to tak wlasnie dam a na drugie Dagmara [emoji7] Daria Dagmara [emoji7][emoji7][emoji7]
Dla chlopca mam tyle typow ze ciezko moze być ale głównie podoba mi sie Albert, Eryk, Dawid, Dariusz, Marek, Norbert [emoji4]
A moj synek ma imie z przypadku [emoji23] ja w ciazy nie chciałam znac płci wiec nie wybieralam imion, ale ze znajomymi byly rozne zaklady i kolega jako jedyny obstawial ze bedzie chlopak i ze jak wygra to mam dac dziecku na imie tak jak on ma [emoji23] no i wygrał [emoji23][emoji23]

Ja zawsze chciałam mieć Julie i mój Mąż jak się później okazało też, więc z córką nie mieliśmy żadnego problemu. Jeśli będziemy mieć drugą to najprawdopodobniej będzie Liwia albo Oliwia. A co do chłopca to już gorzej. Będziemy kombinować jak coś :)

reklama
Do góry