reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mialam wlasnie pisac zeby wrazie drugiej corki tez dac po mamie :D
U nas mloda ma drugie imie wymyslone przez dziadka. Jak bedziemy miec druga corke to mam problem z pierwszym imieniem nie mowiac juz o drugim !! Wolalabym 10 chlopakow bo z meskim imieniem nie bedzie najmniejszego problemu :) chyba ze taki problem ze za duzo imion mi sie podoba i nie wiadomo na ktore sie zdecydowac :) na chwile obecna wybralismy Seweryn Hubert :)
Myslalam ze glupio tak obu takie samo imie drugie dac :p

reklama
ja nie mialak krwawień implantacujnych przy zadnej ciąży jedynie co pamiętam to miałam sny tak jak teraz
No właśnie te sny ;-) ja tez jakos tym razem miałam sny erotyczne , orgazmy ,żel conceive+ i testy iwulacyjne jak to wszystko nic nie da w tym cyklu to ja już nie wiem ‍♀️ ,między 10/12.03 będziemy testować ;-)))

Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywny
1519915084-166c82addc968721-aaaaaa.jpeg
a dzisiaj taki :) chyba się udało :)
1519915105-7670325797a7a0cf-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo gratuluję! [emoji813]

witam naczytałam się dziś was i tak z czystej ciekawości zrobiłam test owulacyjny dziś jest 19 dc i6-7 dni po owulacji ku mojemu zaskoczeniu na teście owu jest cien 2 kreski na ciążowy i bete jeszcze zawczesnie ale powturze jutro test owu

witam naczytałam się dziś was i tak z czystej ciekawości zrobiłam test owulacyjny dziś jest 19 dc i6-7 dni po owulacji ku mojemu zaskoczeniu na teście owu jest cien 2 kreski na ciążowy i bete jeszcze zawczesnie ale powturze jutro test owu

Oo super następna fasolka :-) to będzie dobry miesiac tak czuję :-)

My będziemy dawać tylko jedno imię, bo osobiście jesteśmy na nie jeśli chodzi o dwa imiona. ;) Dla chłopca Julian, dla dziewczynki nie mamy pomysłów. [emoji23] Ale najpierw niech się uda! [emoji813]
Mam nadzieję, że 12 marca będzie wysyp pozytywnych testów. :)

reklama
Trzymam kciuki ale już dobrze to brzmi [emoji5]

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Do góry