Otoona
Fanka BB :)
Bo już myślałam że znów ryzykujesz[emoji5] co beta to beta [emoji5]Nie no betę, betę. Testom mówię stanowcze nie. [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo już myślałam że znów ryzykujesz[emoji5] co beta to beta [emoji5]Nie no betę, betę. Testom mówię stanowcze nie. [emoji23]
Za to mojej KOLEZANKI corki maja na imie 1 corka EWA ALEKSANDRA A 2 corka ALEKSANDRA EWA.A w życiu Fajnie tak !
Ja znam przypadek gdzie mama ma na drugie Karolina i jednej corce dala Karolina cos tam a drugiej za to na drugie Karolina tak wiec kazda jest poniekad Karolina haha
Za to mojej KOLEZANKI corki maja na imie 1 corka EWA ALEKSANDRA A 2 corka ALEKSANDRA EWA.
Moje skarby maja imiona na M .jesli uda mi sie jeszcze urodzic dzieciatko i bedzie to dziewczynka to bedzie miala na imie Marika.a czuje ze bede miala jeszcze coreczke.nawet mi sie to snilo.Tak wiec 3 xM. Matylda Marcel i Marika
I ja gratuluję [emoji4][emoji4][emoji7]Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywnya dzisiaj taki chyba się udało
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulację same dobre wiadomości dzisiaj !!! ))No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972
gratulacje!!! i to faktycznie Wasz pierwszy cykl starań? brałaś przed tym tabletki anty?No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972