reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Nie no betę, betę. ;) Testom mówię stanowcze nie. [emoji23]
Bo już myślałam że znów ryzykujesz[emoji5] co beta to beta [emoji5]

3jgx3e3kfy69cdb8.png

reklama
Dostałam maila, może komuś się takie informacje przydadzą. :)
upload_2018-3-1_18-9-52.png

upload_2018-3-1_18-9-38.png

Załączniki

• upload_2018-3-1_18-9-38.png
    upload_2018-3-1_18-9-38.png
    61,2 KB · Wyświetleń: 356
  • upload_2018-3-1_18-9-52.png
    upload_2018-3-1_18-9-52.png
    3,6 KB · Wyświetleń: 355
A w życiu :) Fajnie tak ! :)
Ja znam przypadek gdzie mama ma na drugie Karolina i jednej corce dala Karolina cos tam a drugiej za to na drugie Karolina tak wiec kazda jest poniekad Karolina haha
Za to mojej KOLEZANKI corki maja na imie 1 corka EWA ALEKSANDRA A 2 corka ALEKSANDRA EWA.
Moje skarby maja imiona na M .jesli uda mi sie jeszcze urodzic dzieciatko i bedzie to dziewczynka to bedzie miala na imie Marika.a czuje ze bede miala jeszcze coreczke.nawet mi sie to snilo.Tak wiec 3 xM. Matylda Marcel i Marika

Za to mojej KOLEZANKI corki maja na imie 1 corka EWA ALEKSANDRA A 2 corka ALEKSANDRA EWA.
Moje skarby maja imiona na M .jesli uda mi sie jeszcze urodzic dzieciatko i bedzie to dziewczynka to bedzie miala na imie Marika.a czuje ze bede miala jeszcze coreczke.nawet mi sie to snilo.Tak wiec 3 xM. Matylda Marcel i Marika

Oo taki przypadek też gdzieś widziałam właśnie :D My z bratem jestesmy na "m" a u mojego narzeczonego jest za to k,p,k,p :)
I wlasnie narzeczony sugeruje zeby moze dzieciom na "k" dawac imiona. W takim przypadku chyba na Kaję bym się zdecydowała jeśli dziewczynka a chłopiec albo Konrad albo Karol :)

No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...
_20180301_183741.JPG

Załączniki

• _20180301_183741.JPG
    _20180301_183741.JPG
    964,1 KB · Wyświetleń: 396
No to powiem Wam, że moja świrnięta ginekolog kazała mi zrobić w tym cyklu progesteron 3 dni pod rząd 21-23dc, ale wyszło że mam bardzo nisko, a 14h później wzrósł mi o jakieś 300%... 3-ciego dnia mi nie kazała nic już robić..., więc nie zrobiłam. Dzisiaj rano zadzwoniła, żebym zrobiła jednak ten progesteron... Bo jak na jej gust to jest możliwe jedynie w ciąży.
Między czasie było mi strasznie słabo w pracy i zwolniłam się do domu myśląc, że coś mnie bierze.
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972
Gratulację same dobre wiadomości dzisiaj !!! :)))

reklama
Po drodze poszłam na ten progesteron, a Pani w rejestracji mówi ' to może jeszcze beta?', nie wiem czemu, naprawdę nie wiem... Ale zrobiłam... A tak mi dobrze szkło... I miałam testować 8.03...Zobacz załącznik 840972
gratulacje!!! :) i to faktycznie Wasz pierwszy cykl starań? brałaś przed tym tabletki anty?

Do góry