reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Mialam wlasnie pisac zeby wrazie drugiej corki tez dac po mamie :D
U nas mloda ma drugie imie wymyslone przez dziadka. Jak bedziemy miec druga corke to mam problem z pierwszym imieniem nie mowiac juz o drugim !! Wolalabym 10 chlopakow bo z meskim imieniem nie bedzie najmniejszego problemu :) chyba ze taki problem ze za duzo imion mi sie podoba i nie wiadomo na ktore sie zdecydowac :) na chwile obecna wybralismy Seweryn Hubert :)
Myslalam ze glupio tak obu takie samo imie drugie dac :p

reklama
ja nie mialak krwawień implantacujnych przy zadnej ciąży jedynie co pamiętam to miałam sny tak jak teraz
No właśnie te sny ;-) ja tez jakos tym razem miałam sny erotyczne , orgazmy ,żel conceive+ i testy iwulacyjne jak to wszystko nic nie da w tym cyklu to ja już nie wiem ‍♀️ ,między 10/12.03 będziemy testować ;-)))

Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywny
1519915084-166c82addc968721-aaaaaa.jpeg
a dzisiaj taki :) chyba się udało :)
1519915105-7670325797a7a0cf-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo gratuluję! [emoji813]

witam naczytałam się dziś was i tak z czystej ciekawości zrobiłam test owulacyjny dziś jest 19 dc i6-7 dni po owulacji ku mojemu zaskoczeniu na teście owu jest cien 2 kreski na ciążowy i bete jeszcze zawczesnie ale powturze jutro test owu

witam naczytałam się dziś was i tak z czystej ciekawości zrobiłam test owulacyjny dziś jest 19 dc i6-7 dni po owulacji ku mojemu zaskoczeniu na teście owu jest cien 2 kreski na ciążowy i bete jeszcze zawczesnie ale powturze jutro test owu

Oo super następna fasolka :-) to będzie dobry miesiac tak czuję :-)

My będziemy dawać tylko jedno imię, bo osobiście jesteśmy na nie jeśli chodzi o dwa imiona. ;) Dla chłopca Julian, dla dziewczynki nie mamy pomysłów. [emoji23] Ale najpierw niech się uda! [emoji813]
Mam nadzieję, że 12 marca będzie wysyp pozytywnych testów. :)

reklama
Trzymam kciuki ale już dobrze to brzmi [emoji5]

3jgx3e3kfy69cdb8.png

Do góry