aga6
Fanka BB :)
Super! Gratuluje ;-)Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywnya dzisiaj taki chyba się udało
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Gratuluje ;-)Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywnya dzisiaj taki chyba się udało
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co ma byc to bedzie ;d juz tego nie zmienisz xDJa wogole tak na początku nie mogłam się doczekać czy chłopiec czy dziewczynka [emoji23] teraz wizyta w poniedziałek a ja łapie się na tym że nawet nie myślę o tej płci [emoji23] z synem czułam że będzie chłopak. A teraz żadnych przeczuć czy chęci na jakąś konkretną płeć [emoji23] tym bardziej że mały powoli rozumie że jeszcze nie wiemy czy chłopiec czy dziewczynka. I już tak nie gada że chce siostrę, a brata nie chce tylko mówi ze dzidziuś będzie albo Maja albo Tymek. Przez co ja przestałam czuć presję na tą dziewczynę [emoji23]
Ja tez planuje albo Oliwke albo Antosie jakbym zaszla i bylaby dziewczyna xD tylko mam problem z drugim imieniem bo teraz corka ma po mnie a jakby byla druga to nie mam pomyslu xDZaraz napisz po wizycie [emoji5] co tam słychać i kogo masz w brzuszku [emoji5]. Ja ewidentnie czuję że to chłopiec . Syn ciągle powtarza że chce siostrę [emoji14] co jest dla mnie szokiem. Widzę imiona wybrane nice [emoji5]. My wybraliśmy Oliwia i Jakub [emoji5].
No to więc właśnie płci nie zaplanujesz [emoji23] możesz zrobić tak by zwiększyć szanse na konkretną płeć ale pewności nigdy 1000% nie będzieCo ma byc to bedzie ;d juz tego nie zmienisz xD
Hehehe no możliwe. Chociaż myślę że to dlatego iż otoczony jest samymi kuzynkami. Dopiero w listopadzie urodził się drugi chłopczyk ale on ma 4 miesiące i chyba syn myśli że to dziewczynka bo go przytula, całuje. Big love normalnie [emoji14]. Ciekawe czy jak nasze się urodzi też tak będzie. Mąż też chce 3 dziecko ale narazie powtarzam że najpierw niech to się urodzi [emoji16].Wiesz starszy brat więc instynkt bronił by młodszej siostry myślimy za x lat może trzecie , więc jak się teraz nie uda z siostrą to zawsze szansa jeszcze będzie [emoji23] do trzech razy sztuka jak to mówią
To może daj drugie imię jakie Ty nosisz [emoji5]. Chyba że go nie lubisz. Ja mam na drugie Jolanta więc najgorsze nie jest [emoji14].Ja tez planuje albo Oliwke albo Antosie jakbym zaszla i bylaby dziewczyna xD tylko mam problem z drugim imieniem bo teraz corka ma po mnie a jakby byla druga to nie mam pomyslu xD
Przy ciąży pozamacicznej brzuch nie boli tak niewinnie, przeżyłam to wiem co mówię. Oby u ciebie tego nie było. Może idź do innego lekarza?
Pierwsza corka jest Amelia Agata a drugiej Oliwia Agata ? nie glupio tak?:dTo może daj drugie imię jakie Ty nosisz [emoji5]. Chyba że go nie lubisz. Ja mam na drugie Jolanta więc najgorsze nie jest [emoji14].
To może daj drugie imię jakie Ty nosisz [emoji5]. Chyba że go nie lubisz. Ja mam na drugie Jolanta więc najgorsze nie jest [emoji14].