reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dlatego nie ma większego znaczenia czy ciąża jest rok czy 4 lata czy 10 lat po cięciu. Ale tu piszemy o bliznie. Natomiast bywają sytuacje, że i kobiety bez cięć w przeszłości mają zagrożenie lub pęknięcie macicy. Nie ma nigdy pewności. Ja urodziłam bez problemu 2 lata po CC, ale nie wiem jak bedzie wygladala sytuacja przy 3 porodzie. Upierać się nie będę, ale nie ukrywam że wolę rodzić SN
Napewno się zdarzylo pekniecie macicy bez wcześniejszej CC ale na logikę chyba większą szansę są na to jest gdy macica jest po cięciu. I napewno dużo więcej owych przypadków. Faktem jest że kazDy jest indywidualny i od samej osoby zależy i od danego stanu rzeczy jak się sytuacja rozwinie ..

Dziewczyny normalnie wstyd. Ale dowiedziałam się dopiero dziś. Mój cykl ma 40 dni. Tak bym nie zrobiła ani testu ani bety. Właśnie mi się okres spóźniał. Dopiero sie dowiedziałam o ciąży i jestem w szoku. Nie wiem co jak kiedy. Nie wiedziałam, że owulacja była praktycznie nie robiliśmy tego. Miałam zrobić właśnie badania tarczycy. I zrobiłam sama z siebie testosteron, bo trądzik dostałam i się bałam, że skoczyło. No i jest wyższy. Bo miałam 1,03 w maju. Na razie mam bóle jak na okres. Takie inne, w macicy dziwnie mnie boli.
Który cs @Malaga00 u Ciebie ? :)

O taki widok teraz mam❤️ urlopujemy się i wietrzymy głowy ;) pozdrawiam was dziewczynki! Gratuluję tym którym się udało i ujrzały 2 kreseczki i trzymam kciuki za te, które mają za rogiem godzinę zero:tak: @Migdalove, @martoosia04.... ✊✊✊✊✊
IMG_20180820_163536.jpg

Załączniki

• IMG_20180820_163536.jpg
    IMG_20180820_163536.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 255
reklama
No ja właśnie mam pełno widocznych żył na dekolcie, piersiach i na brzuchu nawet po bokach. Brzuch mnie boli co jakiś czas mocni jak na @. No i też śpiąca jestem okrutnie, dużo mam objawów ale te objawy też mogą być na @.
Ja miałam bardzo widoczne żyły na biodrach, brzuchu i piersiach, aż w szoku byłam :)

Do góry