reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gratuluję wyraźnych krech :)

Ja po wizycie. Dostałam skierowanie na badania i ten gin uważa, że testy owulacyjne można sobie o kant pupy rozbić ;) mi powiedział, że dziś śluz płodny także będę probowac

Kasieńka czy Ty rodzilas może w 2014?
Ja rodzilam w 2014 [emoji6] jakie badania gin ci zlecil ?

Ostatnia edycja:
reklama
U nas zaraz się zacznie 10.

Masz rację, trzeba przewietrzyć głowę trochę i może zaskoczy. Ale jak będziesz u lekarza, to też powiedz że potrzebujesz jakiegoś planu działania bo już rok minął. A mąż robił badania?
No taki mam zamiar. A jak dalej nie bedzie wychodzoc to chyba odpuszcze calkowicie.
Maz nie robil. We wrzesniu jedziemy na urlop i po chce go umowic na badania.

Przedstawiam wam moją małą krewetkę [emoji7][emoji23] Tak mówię na kropka.

Jestem już po pierwszym usg. Tak dla pewności, ponieważ jestem po poronieniu. Było w czerwcu. I wolałam dmuchać na zimne i dla świętego spokoju pokazać się lekarzowi. Dostałam luteine dopochwowo z racji poronień, lekarz się bał więc w razie czego mam brać. Kazał zrobić betę, jutro/czwartek zobaczyć jak przyrasta i sprawdzić progesteron. Mam brać euthyrox dalej. Ale wynik testosteronu skoczył. Z 1,03 do 2,61. Wyniki tarczycy podobno są dobre ale czekam na swoją zaufaną lekarkę. Jeszcze dziś zadzwonię do niej. Wykupiłam kwas foliowy. Ale nie pamiętam ile mam go brać. Nie brałam wcześniej. Owulacja była z prawego jajnika. Trochę mnie to martwi. Bo cały czas z prawego coś się dzieje. No i na razie jest w porządku. Zobaczymy jak beta. Chciałabym odetchnąć z ulgą ale nie umiem tak się boję [emoji17] O dzidzie. Modlę się, żeby było dobrze wszystko.
20180821_105221.jpg

Załączniki

• 20180821_105221.jpg
    20180821_105221.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 245
Jestes kolejną ktora miala nie miec w ogole owu w danym cyklu i stracony mial byc cykl. A jednak lekarz tez sie ma prawo pomylić dlatego nie warto tracic nadzieji.
Ja w moim cyklu ciazowym bylam na monitoringu i uslyszalam ze w 12dc mam pecherzyk 12mm i ze nie urosnie by peknac, ze szykuje się na kolejny cykl. Als kiedy powiedziałam lekarzowi ze nie mam owulacji ksiazkowo w 14dc tylko zdarza sie nawet w 23...
Tydzien później bylam na wizycie i okazalo sie ze w 5 dni na tyle urosl ze pekl bo w 17dc mialam owulke.. Której też miałam nie miec a dzis ide do niego z ciążą :)
Cześć. Tyle, ze jeszcze poprzedni ginekolog powiedzial mi żebym zapisała się do kliniki niepłodności w zielonej górze. Dlatego zmienilam lekarza, nastepny to samo. Dziś hylam u lekarza i mowi ze wszystko zwiastuje na ciaze jest ladnie i czysto, nie na plamienia. Jeszcze nic nie widac ale za tydzien mam przyjsc. W nocy bie moglam spac bo mnie w dole brzucha ciaglo. Teraz jest dobrze :)

Przedstawiam wam moją małą krewetkę [emoji7][emoji23] Tak mówię na kropka.

Jestem już po pierwszym usg. Tak dla pewności, ponieważ jestem po poronieniu. Było w czerwcu. I wolałam dmuchać na zimne i dla świętego spokoju pokazać się lekarzowi. Dostałam luteine dopochwowo z racji poronień, lekarz się bał więc w razie czego mam brać. Kazał zrobić betę, jutro/czwartek zobaczyć jak przyrasta i sprawdzić progesteron. Mam brać euthyrox dalej. Ale wynik testosteronu skoczył. Z 1,03 do 2,61. Wyniki tarczycy podobno są dobre ale czekam na swoją zaufaną lekarkę. Jeszcze dziś zadzwonię do niej. Wykupiłam kwas foliowy. Ale nie pamiętam ile mam go brać. Nie brałam wcześniej. Owulacja była z prawego jajnika. Trochę mnie to martwi. Bo cały czas z prawego coś się dzieje. No i na razie jest w porządku. Zobaczymy jak beta. Chciałabym odetchnąć z ulgą ale nie umiem tak się boję [emoji17] O dzidzie. Modlę się, żeby było dobrze wszystko. Zobacz załącznik 890182
termin na kiedy?
gratuluje:)

Cześć. Tyle, ze jeszcze poprzedni ginekolog powiedzial mi żebym zapisała się do kliniki niepłodności w zielonej górze. Dlatego zmienilam lekarza, nastepny to samo. Dziś hylam u lekarza i mowi ze wszystko zwiastuje na ciaze jest ladnie i czysto, nie na plamienia. Jeszcze nic nie widac ale za tydzien mam przyjsc. W nocy bie moglam spac bo mnie w dole brzucha ciaglo. Teraz jest dobrze :)
skad jestes skoro do Zielonej Góry Cię wysyłali? kolejna lubuszanka do kolekcji?:)
zajrzalam w profil i widzę Gubin :) 80km ode mnie

reklama
Do góry