1
174974
Gość
I mój też nie jest przekonany do testów owulacyjnych.Moj ginek tez nie byl za testami owu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mój też nie jest przekonany do testów owulacyjnych.Moj ginek tez nie byl za testami owu.
Jestem z Gubina, ale aktualnie Świebodzinskad jestes skoro do Zielonej Góry Cię wysyłali? kolejna lubuszanka do kolekcji?
zajrzalam w profil i widzę Gubin 80km ode mnie
Ooo to jeszcze blizej juz jakies 20km ja jestem z MiędzyrzeczaJestem z Gubina, ale aktualnie Świebodzin
SuperOoo to jeszcze blizej juz jakies 20km ja jestem z Międzyrzecza
[emoji24][emoji24] Czyli mam naprawdę się czego bać
Dziękuję, eh uspokoiłam się [emoji17]Na takim etapie nie bo bardzo wczesna ciąża działa na zasadzie wszystko albo nic. Uszkodzone komórko zastępowane za nowymi, a jeśli nastąpiło poważne uszkodzenie dochodzi do poronienia.
Dlatego nie ma większego znaczenia czy ciąża jest rok czy 4 lata czy 10 lat po cięciu. Ale tu piszemy o bliznie. Natomiast bywają sytuacje, że i kobiety bez cięć w przeszłości mają zagrożenie lub pęknięcie macicy. Nie ma nigdy pewności. Ja urodziłam bez problemu 2 lata po CC, ale nie wiem jak bedzie wygladala sytuacja przy 3 porodzie. Upierać się nie będę, ale nie ukrywam że wolę rodzić SNAnn ja miałam 4 lata różnicy. Z blizna zawsze było wszystko ok. Na usg blizna ciągła. Przez całą ciąże nie bolała, nie ciągnęła. Jak przyszła akcja skurczowa w 36tc trzeba było na cito cc to ryzyko mimo jej ciągłości pęknięcia.
O matko to niezły pech. Czyli wychodzi na to, że mierzenie temperatury jest niebezpieczne.Jaki pech. Rano mierząc temp odlozylam termometr obok siebie i przysnelam. Wstając kleklam na nim i dziura w kolanie ale obeszło się bez szycia :-( ot takie starania, jak nie urok to sr.. :-( koniec mierzenia temp, nie mam termometru
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app