reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Ann ja miałam 4 lata różnicy. Z blizna zawsze było wszystko ok. Na usg blizna ciągła. Przez całą ciąże nie bolała, nie ciągnęła. Jak przyszła akcja skurczowa w 36tc trzeba było na cito cc to ryzyko mimo jej ciągłości pęknięcia.
Dlatego nie ma większego znaczenia czy ciąża jest rok czy 4 lata czy 10 lat po cięciu. Ale tu piszemy o bliznie. Natomiast bywają sytuacje, że i kobiety bez cięć w przeszłości mają zagrożenie lub pęknięcie macicy. Nie ma nigdy pewności. Ja urodziłam bez problemu 2 lata po CC, ale nie wiem jak bedzie wygladala sytuacja przy 3 porodzie. Upierać się nie będę, ale nie ukrywam że wolę rodzić SN

Jaki pech. Rano mierząc temp odlozylam termometr obok siebie i przysnelam. Wstając kleklam na nim i dziura w kolanie ale obeszło się bez szycia :-( ot takie starania, jak nie urok to sr.. :-( koniec mierzenia temp, nie mam termometru :-D

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Jadę zaraz z moim do miasta, będziemy załatwiać sobie restaurację, ja do lekarza podjadę i o kwiaciarnie zahaczymy. :) Myślę, że jak mam dostać @ to sobie wychodzę tą małpę. :D Ale dalej trzymajcie kciuki, żeby nie przyszła. ;)

reklama
Do góry