1
174974
Gość
Przez przeglądarkę na tel się da. [emoji14]A siedzę na aplikacji to nijak mi go usunąć [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez przeglądarkę na tel się da. [emoji14]A siedzę na aplikacji to nijak mi go usunąć [emoji23]
Test 10 . Zobaczymy czy będzie ciemniec i pójdę na beteAle widać nie prościej zrobić betę? Mi jak taki cień na pierwszym teście wyszedł poleciałam na betę. I była 9.27 więc sam początek zaraz po zagnieżdżaniu
No właśnie... ja też miałam mega dylemat, chociaż mój lekarz był z tych,którzy nie bali się prowadzić ciąży na metformaxie. Do 10t brałam, później zmieniłam lekarza na położnika,który pracuje w szpitalu, w którym chce rodzić i on kazał odstawić. Ja się tyle naczytałam,że na własną rękę do 12t brałam 1 tabletkę zamiast dwóch, a teraz już odstawiłam. Póki co jest wszystko ok, a jutro zaczynam 15tc
Ogólnie na zachodzie to jest normalne,że prowadzi się ciążę na metformaxie jak są do tego wskazania. U nas w Polsce netformina jest zarejestrowana jako lek, a jak wiadomo, leki należy w ciąży jak najbardziej ograniczyc. Szczerze? Myślę,że rób jak Ci serce podpowiada,żebyś nie miała później pretensji do lekarza.
Kurcze dziewczyny, słuchajcie co mowi wam lekarz! Jak mowi, ze odstawic, to odstawic a nie brac na wlasna reke!! Ja brałam do 10 tc jakos, poprzedni gin powiedzial, ze bede brac do 20 tc, a nowy ze mam odstawic i koniec. Posluchalam lekarza, uktorego zdecydowalam sie prowadzic ciaze i nic nie sie stalo, jestem w 25 tc i dziecko ma sie dobrze. Nie robcie nic z lekami na wlasna reke, naprawde... Lekarze wiedza, co robią.Dziewczyny mam odstawić metformax? ;o Lekarz, że mam odstawić a ja się boję bo się już naczytałam, że można poronić przez to i że lepiej nie odstawiać
Po prostu jakoś trudno mi uwierzyć przez te bóle, że się udało.Trzasnę cię kiedyś. Powtorze to raz jeszcze. widzialas moje temp?
najwyzsza 36.5 i to juz po stronie zielonych kropek... a niebieskie 36.4 i wydawaloby sie ze moze byc niski prog ale nie bo 18 to nie jest tragedia.. minimum normy jest 11. choc wezme do lekarza moje wyniki to nie sądzę by mnie wspomagal ale kto wie?
Bratowa w szpitalu miala robione usg niedawno i robil jej moj lekarz
wyglada na to ze tym razem dzidzia zdrowa i bardzo dokladnie zbadane serduszko ktore nie wykazuje zadnych nieprawidlowosci.
po podaniu lekow na wstrzymanie skurczy czuje duza zmiane.
jeszcze tylko jutro dostanie drugi zastrzyk na plucka dla dziecka i mozliwe ze wyjdzie szybciej do domu.
Nie chce mi się logować [emoji23]Przez przeglądarkę na tel się da. [emoji14]
A no to ja już nic więcej nie poradzę. [emoji23]Nie chce mi się logować [emoji23]
Czyli co Twoj gin uwaza ze nie warto stosowac testow owu?Gratuluję wyraźnych krech
Ja po wizycie. Dostałam skierowanie na badania i ten gin uważa, że testy owulacyjne można sobie o kant pupy rozbić mi powiedział, że dziś śluz płodny także będę probowac
Kasieńka czy Ty rodzilas może w 2014?
A który u Ciebie dc?
Dlatego ja po swoim przypadku gdzie też myślałam że jesteśmy z Mają bezpiecznie wolę poczekać bo jak teraz była taka sytuacja to prawdopodobieństwo duże że i następnym razem tak będzie tym bardziej jakbym wcześniej zaszła w ciąże