irminka1231
Fanka BB :)
Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje . Listopadowa mama .Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywnya dzisiaj taki chyba się udało
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Może ale nie musi [emoji14]Dziewczyny!! 19.02 ginekolog powiedziala mi ze mam 21mm pecherzyk i na dniach powinna byc owu. W piatek 23 test owu byl pozytywny. Potem juz wychodziły negatywne z tylko 1 kreska. Biore duohaston od 4 dni. Dzis zrobilam tak z glupoty test owu i.... pozytywny. Dwie grube krechy o tym samym kolorze. Czy to moze oznaczac ciaze? Slyszalam ze testy owu maja taka wade ze pokazuja wczesna ciaze.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie przed @ negatywne, gdzie ciążowe już były pozytywne dopiero po terminie @ jak siknelam na ostatni owu to wyszedł pozytywny [emoji23]Mnie w tej ciąży testy owulacyjne przed @ wychodziły pozytywne. Trzymam kciuki [emoji5].
Widzę widzę !! Gratulacje !!!Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywnya dzisiaj taki chyba się udało
Dziewczyny , jestem 3 dni po spodziewanej miesiączce. Z wczoraj test negatywnya dzisiaj taki chyba się udało
Tylko że ja po historii z grudnia z testami owu brałam to z dystansem ale jak zobaczyłam że ciążowe też są pozytywne, wiedziałam że coś jest na rzeczy a raczej ktoś [emoji14].A mnie przed @ negatywne, gdzie ciążowe już były pozytywne dopiero po terminie @ jak siknelam na ostatni owu to wyszedł pozytywny [emoji23]
No noTylko że ja po historii z grudnia z testami owu brałam to z dystansem ale jak zobaczyłam że ciążowe też są pozytywne, wiedziałam że coś jest na rzeczy a raczej ktoś [emoji14].