reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jestem po wizycie u gin. Powiedziała,że zbliża się @ i mam 0,5cm jakiegoś płynu w macicy, co uznała,że zdarza sie przy jajeczkowaniu.. Z czego wychodzi,że jajeczkowałam później niż myślałam czyli około 24-26 dc... Kazała brać dalej kwas foliowy i wstrzymać się jeden cykl. Po miesiączce w kwietniu mam się zgłosić na usg i startujemy od nowa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
W sumie sama nie wiem. Ostatnia @ mialam 29.12... powinnam dostac teraz 30.01 i do teraz nic. Mam PCOS, cykle sie uregulowaly i teraz znowu @ nie mialam juz od miesiaca. dlatego poszlam do gin. A ona do mnie ze wygląda wszystko na to jakbym byla w srodku cyklu, ze jest pecherzyk 21 mm i ze mam sie przytulac caly tydzien a w poniedzialek 26.02 zaczac brac duphaston. Powiedziala ze on albo wywola okres albo jak jest ciaza to ja utrzyma. Mam brać 10 dni i pozniej do tygodnia powinien przyjść okres. Jak nie bedzie to mam testowac... wiec sama nie wiem kiedy testowac i kiedy powinnam dostac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli masz pcos to nie wskazane jest robienie testów owu bo będą fałszywe wyniki. Jakikolwiek wynik nie jest miarodajny.

Byłam wczoraj u gina...
Niby najlepszy w mieście, ale niestety wyszłam od niego bardzo przygnębiona.
Bete wczoraj miałam prawie 600 wiec spodziewałam się, ze na USG nic nie zobaczy ( poszłam tak szybko do
lekarza, żeby zlecił mi badania dla starających się. Że udało się zapłodnić to nie zmieniałam terminu tylko poszłam, żeby wykluczyć nowotwór i dowiedzieć się czy przyjmowane leki nie szkodzą). Tak tez się stało - nic nie widział.
Powiedziałam mu, że boli mnie brzuch. Codziennie. (Mamagimekolog pisała, że może to być rozciąganie macicy, natomiast w necie przeczytałam, że ciąża pozamaciczna).
Powiedział mi, że może to oznaczać ciążę pozamaciczna i tyle.
Mógł lepiej powiedzieć, że na tym etapie nic nie można wyrokować czy cis takiego. A ten od razu, że pozamaciczna [emoji33][emoji33]
Kazał wrócić za dwa tygodnie.
Zastanawia mnie tez jeden fakt. @ miałam 14 stycznia, apka dla ciężarnych „mówi” mi, że to 8 tydzień, natomiast lekarz, że 6.
Może są tu jakieś dziewczyny wiedzące jak faktycznie to liczyć ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przy ciąży pozamacicznej brzuch nie boli tak niewinnie, przeżyłam to wiem co mówię. Oby u ciebie tego nie było. Może idź do innego lekarza?

Hej dziewczyny :*
U mnie dzisiaj już plamienie więc @ na dniach :D jupi jupi jupi :D
Wgl jeżeli chodzi o sny to mojej mamie gdzieś z 2tyg temu śniło się że byłam w ciąży a potem pare dni pozniej przyszła do mnie koleżanka na nowe mieszkanie i jej też się śniło że otworzyłam jej drzwi z brzuchem już dużym :D
Oby to były sny prorocze :D

A moim zdaniem nie ma lepszej apki od WomanLog. :) Próbowałam te wszystkie ale w każdej mi czegoś brakowało.
1519913309-7372d2e88bd589cf-aaaaaa.png

Ja mam pro, ale zwykła wersja do takiego użytkowania staraczkowego też wystarczy. :)

Ja mam problem bo FLO pokazuje mi date @ na wczoraj a Moj Kalendarzyk na dzisiaj... zawsze jest rozbieznosc jednego dnia...

reklama
Do góry