reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja jestem po wizycie u gin. Powiedziała,że zbliża się @ i mam 0,5cm jakiegoś płynu w macicy, co uznała,że zdarza sie przy jajeczkowaniu.. Z czego wychodzi,że jajeczkowałam później niż myślałam czyli około 24-26 dc... Kazała brać dalej kwas foliowy i wstrzymać się jeden cykl. Po miesiączce w kwietniu mam się zgłosić na usg i startujemy od nowa

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
W sumie sama nie wiem. Ostatnia @ mialam 29.12... powinnam dostac teraz 30.01 i do teraz nic. Mam PCOS, cykle sie uregulowaly i teraz znowu @ nie mialam juz od miesiaca. dlatego poszlam do gin. A ona do mnie ze wygląda wszystko na to jakbym byla w srodku cyklu, ze jest pecherzyk 21 mm i ze mam sie przytulac caly tydzien a w poniedzialek 26.02 zaczac brac duphaston. Powiedziala ze on albo wywola okres albo jak jest ciaza to ja utrzyma. Mam brać 10 dni i pozniej do tygodnia powinien przyjść okres. Jak nie bedzie to mam testowac... wiec sama nie wiem kiedy testowac i kiedy powinnam dostac

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli masz pcos to nie wskazane jest robienie testów owu bo będą fałszywe wyniki. Jakikolwiek wynik nie jest miarodajny.

Byłam wczoraj u gina...
Niby najlepszy w mieście, ale niestety wyszłam od niego bardzo przygnębiona.
Bete wczoraj miałam prawie 600 wiec spodziewałam się, ze na USG nic nie zobaczy ( poszłam tak szybko do
lekarza, żeby zlecił mi badania dla starających się. Że udało się zapłodnić to nie zmieniałam terminu tylko poszłam, żeby wykluczyć nowotwór i dowiedzieć się czy przyjmowane leki nie szkodzą). Tak tez się stało - nic nie widział.
Powiedziałam mu, że boli mnie brzuch. Codziennie. (Mamagimekolog pisała, że może to być rozciąganie macicy, natomiast w necie przeczytałam, że ciąża pozamaciczna).
Powiedział mi, że może to oznaczać ciążę pozamaciczna i tyle.
Mógł lepiej powiedzieć, że na tym etapie nic nie można wyrokować czy cis takiego. A ten od razu, że pozamaciczna [emoji33][emoji33]
Kazał wrócić za dwa tygodnie.
Zastanawia mnie tez jeden fakt. @ miałam 14 stycznia, apka dla ciężarnych „mówi” mi, że to 8 tydzień, natomiast lekarz, że 6.
Może są tu jakieś dziewczyny wiedzące jak faktycznie to liczyć ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przy ciąży pozamacicznej brzuch nie boli tak niewinnie, przeżyłam to wiem co mówię. Oby u ciebie tego nie było. Może idź do innego lekarza?

Hej dziewczyny :*
U mnie dzisiaj już plamienie więc @ na dniach :D jupi jupi jupi :D
Wgl jeżeli chodzi o sny to mojej mamie gdzieś z 2tyg temu śniło się że byłam w ciąży a potem pare dni pozniej przyszła do mnie koleżanka na nowe mieszkanie i jej też się śniło że otworzyłam jej drzwi z brzuchem już dużym :D
Oby to były sny prorocze :D

A moim zdaniem nie ma lepszej apki od WomanLog. :) Próbowałam te wszystkie ale w każdej mi czegoś brakowało.
1519913309-7372d2e88bd589cf-aaaaaa.png

Ja mam pro, ale zwykła wersja do takiego użytkowania staraczkowego też wystarczy. :)

Ja mam problem bo FLO pokazuje mi date @ na wczoraj a Moj Kalendarzyk na dzisiaj... zawsze jest rozbieznosc jednego dnia...

reklama
Do góry