reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Też się zastanawiałam, ale już naczytałam się, że żadna pozycja nie utrudnia ani nie ułatwia zajścia w ciążę. No i na logikę to grawitacja grawitacją, ale na jeźdźca penis jest najgłębiej i ejakulat łatwiej trafi do otwartej szyjki macicy. :)
Myślisz, że w tej pozycji penis jest glebiej niż w innych? :) no ale chyba faktycznie jest kąt 90 stopni :)
Gorzej zejść z... [emoji6] by nie ulać [emoji23]
A to swoją drogą ;)
Hahaha znam to [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio miałam to samo [emoji23] i od tego wysiłku dostałam skurcz biodra!
Też mnie łapie skurcz, czuje się jak jakaś emerytka ;)
Ja to świruje strasznie...
Ja zaszłam w ciążę przy seksie "na łyżeczkę" [emoji14] nie wiem czy pozycja ma jakieś znaczenie myślę, że nie ;)
Ja się gdzieś naczytałam, że dzieci się płodzi na pieska ;) i jakoś mi to utkwiło w głowie. No ale to chyba nie jest prawda.
No i teraz zasadz mi kopa w dupe.!! Bo z tej mojej paki testow poszlam zrobic test... I zawsze zanim dojdzie do kontrolnej kreski testowa juz przebija.. A teraz patrze i nic.. Wyszla blada ledwo widoczna.. Pobralam druga próbkę moczu i zrobilam drugi i wyszedl mocniejszy.. Ale byl upal dzis, bylam nad jeziorem i duzo wody wypilam z 1.5l... Tlumacze sobie ze hcg sie mocno rozcienczylo.
Po co ja te testy robie:(

Na zdj na górze juz wyschniety test z rana, na srodku ten co slaby wyszedl a na dole ciut lepszy.
Malina! Już doczytałam, że wysyłasz testy Migdalove i całe szczęście! Absolutnie już nie testuj i ciesz się ciążą :)
Witam na koniec weekendu, noc w pracy, mąż też pojechał już do pracy wróci we wtorek..... A jutro mam intensywny dzień, po nocy troszkę się przespię a potem jadę na działkę popatrzeć jak budują domek ;)
Wczoraj mąż zabrał mnie na randkę ;) pojechaliśmy na kolacje i na spacer, miło spędziliśmy czas bo akurat razem mieliśmy wolny dzień, szkoda że nie ma więcej takich dni.... I jutro składam w pracy wypowiedzenie bo dzwoniła dziś do mnie dyrektorka z przedszkola że zaczynam od września pracę ;) i teraz niech się dzieje co chce oby jak najszybciej zagościł w brzuchu malutki bobas ;) w tym cyklu o dziwo nie bolą mnie piersi a termin @ za 5-7 dni .. ...
Powodzenia w nowej pracy!
Dokładnie.
Zaniepokoil mnie wyciek z piersi wiec to tez wole sprawdzić od razu skoro ide do niej [emoji57]

A powiem wam ze ja tak nie lubie chodzić do lekarzy ze od 5:10 czyli jak sie obudzilam na mierzenie temperatury caly czas mnie zoladek boli, mam takie nerwy ze serce wali mi jak sobie tylko pomysle ze mam isc do lekarza i rece mi sie trzęsą.. [emoji849]
Trzymam kciuki za wizytę. Też nie znoszę chodzić do lekarza :( a za tydzień mam dentystę i gina...

Cześć dziewczyny. Z soboty na miedzziele po serduszkowaniu mialam chwilowe plamienie. Sądziłam, że to okres bo wczoraj mial przyjść. Wczoraj nie było nic na podpasce. Z ciekawości zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywnie. Teraz czekam żeby zrobić wyniki krwi. Kurde, a z mężem mielismy w tym tyg jechać do pracy do niemiec. Pozdrawiam

Dokładnie.
Zaniepokoil mnie wyciek z piersi wiec to tez wole sprawdzić od razu skoro ide do niej [emoji57]

A powiem wam ze ja tak nie lubie chodzić do lekarzy ze od 5:10 czyli jak sie obudzilam na mierzenie temperatury caly czas mnie zoladek boli, mam takie nerwy ze serce wali mi jak sobie tylko pomysle ze mam isc do lekarza i rece mi sie trzęsą.. [emoji849]
Wyciek z piersi może być spowodowany wysoka prolaktyna robiłaś kiedyś badanie ?

Cześć dziewczyny. Z soboty na miedzziele po serduszkowaniu mialam chwilowe plamienie. Sądziłam, że to okres bo wczoraj mial przyjść. Wczoraj nie było nic na podpasce. Z ciekawości zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywnie. Teraz czekam żeby zrobić wyniki krwi. Kurde, a z mężem mielismy w tym tyg jechać do pracy do niemiec. Pozdrawiam
No to gratulacje! :) Czekamy na wyniki bety. :)

reklama
Do góry