reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Moje słowa! :D Ale fakt, wszędzie piszą, że objawy ciążowe są podobne do tych przed @ nawet wahania nastroju.
Ja dzisiaj powinnam dostać @, 29dc. Brzuch delikatnie daje o sobie znać, piersi bolą już trochę mocniej.
Jeżeli cię to pocieszy to mi przy bromku mega skróciły się cykle i miałam automatycznie wcześniejszą owulację ;) więc trzymam kciuki żeby się udało ! [emoji4]

reklama
A swoją drogą szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia na pamiątkę, ale jak robiłam w poprzedniej ciąży test w 29 dc, owu była w 15 dc czyli 14 dni po owulacji to miałam na teście DOZ mega wyraźną kreskę, liczyłam na jakieś cienie, a tam normalnie zabarwiona kreska prawie jak kontrolna [emoji4]

Jeżeli cię to pocieszy to mi przy bromku mega skróciły się cykle i miałam automatycznie wcześniejszą owulację ;) więc trzymam kciuki żeby się udało ! [emoji4]
No właśnie tak z objawów to raczej miałam później owulację, a zazwyczaj przy samym euthyroxie już w 10dc była no i cykle były 27 dniowe. Poprzedni cykl coś zaburzyło no i teraz czekam, mam nadzieję, że wcale nie przyjdzie. ;p

Też raz mnie coś zaniepokoiło, zadzwoniłam do gina i w rejestracji powiedzieli, że nie zajmują się piersiami ale dali namiar na usg piersi. Musiałam jechać do miasta obok ale wszystko było ok.
Wyczytalam na stronie mojej gin ze maja u siebie w ofercie usg piersi tylko teraz nie wiem czy robi tez tu czy tylko w tym swoim drugim gabinecie w innym miescie [emoji57] no ale zapytac nie zaszkodzi, moze akurat zbada [emoji57]

Wyczytalam na stronie mojej gin ze maja u siebie w ofercie usg piersi tylko teraz nie wiem czy robi tez tu czy tylko w tym swoim drugim gabinecie w innym miescie [emoji57] no ale zapytac nie zaszkodzi, moze akurat zbada [emoji57]

Lepiej zapytać niż żyć zaś w niepewności.

Ja się zaraz wybieram na rzęsy. A zaś w planach przesadzanie kwiatków w domu do większych doniczek i miałam z mamą kupić jej komodę w Ikea ale póki co jest jeszcze niedostępna więc czekamy na jej sprowadzenie.

Ja się zaraz wybieram na rzęsy. A zaś w planach przesadzanie kwiatków w domu do większych doniczek i miałam z mamą kupić jej komodę w Ikea ale póki co jest jeszcze niedostępna więc czekamy na jej sprowadzenie.
Dokładnie.
Zaniepokoil mnie wyciek z piersi wiec to tez wole sprawdzić od razu skoro ide do niej [emoji57]

A powiem wam ze ja tak nie lubie chodzić do lekarzy ze od 5:10 czyli jak sie obudzilam na mierzenie temperatury caly czas mnie zoladek boli, mam takie nerwy ze serce wali mi jak sobie tylko pomysle ze mam isc do lekarza i rece mi sie trzęsą.. [emoji849]

reklama

Oj ja swoich też muszę kupić większe doniczki. No i cały czas coś zmieniam w projekcie remontu. [emoji23] Nie mogę się doczekać aż ruszymy z remontem i oby udało się kuchnie i łazienkę zrobić do zimy.

Do góry