reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wyciek z piersi może być spowodowany wysoka prolaktyna robiłaś kiedyś badanie ?
Jeszcze nie.. chciala bym w tym lub przyszlym tygodniu ale zobacze kiedy mi sie uda ...
Nie dziekuje :) obawiam sie, ze nic z tego nie bedzie, bo ginekolog powiedzial ze nie mam szans na ciaze bo nie mam owulacji
Widzialam juz kilka przypadków ciąż z cyklow - wedlug lekarza - bez owu [emoji57]
Takze trzymam kciuki bo jak jest kreska to mysle ze jednak mozna gratulowac [emoji4]

reklama
.

Załączniki

• 20180820_094108.jpg
    20180820_094108.jpg
    513,1 KB · Wyświetleń: 98
Czytalam ze wyciek z piersi moze byc gdy jest bardzo wysoka prolaktyna (hiperprolaktynemia) i to moze tez utrudniac zajście [emoji848]

Cześć dziewczyny. Z soboty na miedzziele po serduszkowaniu mialam chwilowe plamienie. Sądziłam, że to okres bo wczoraj mial przyjść. Wczoraj nie było nic na podpasce. Z ciekawości zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywnie. Teraz czekam żeby zrobić wyniki krwi. Kurde, a z mężem mielismy w tym tyg jechać do pracy do niemiec. Pozdrawiam

Ale super [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ to gratulacje!

reklama
Do góry