Dagaa11
Fanka BB :)
To zaciskam kciuki i czekam w napięciu :*Jak dostanę szczęśliwe testy od Maliny. Mam nadzieję, że ujrze dwie kreski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zaciskam kciuki i czekam w napięciu :*Jak dostanę szczęśliwe testy od Maliny. Mam nadzieję, że ujrze dwie kreski.
Oj ja też czekam w napięciu. [emoji23] Kciuki się bardzo przydadzą.To zaciskam kciuki i czekam w napięciu :*
Myślisz, że w tej pozycji penis jest glebiej niż w innych? no ale chyba faktycznie jest kąt 90 stopniTeż się zastanawiałam, ale już naczytałam się, że żadna pozycja nie utrudnia ani nie ułatwia zajścia w ciążę. No i na logikę to grawitacja grawitacją, ale na jeźdźca penis jest najgłębiej i ejakulat łatwiej trafi do otwartej szyjki macicy.
A to swoją drogąGorzej zejść z... [emoji6] by nie ulać [emoji23]
Też mnie łapie skurcz, czuje się jak jakaś emerytkaHahaha znam to [emoji23][emoji23][emoji23] ostatnio miałam to samo [emoji23] i od tego wysiłku dostałam skurcz biodra!
Ja się gdzieś naczytałam, że dzieci się płodzi na pieska i jakoś mi to utkwiło w głowie. No ale to chyba nie jest prawda.Ja to świruje strasznie...
Ja zaszłam w ciążę przy seksie "na łyżeczkę" [emoji14] nie wiem czy pozycja ma jakieś znaczenie myślę, że nie
Malina! Już doczytałam, że wysyłasz testy Migdalove i całe szczęście! Absolutnie już nie testuj i ciesz się ciążąNo i teraz zasadz mi kopa w dupe.!! Bo z tej mojej paki testow poszlam zrobic test... I zawsze zanim dojdzie do kontrolnej kreski testowa juz przebija.. A teraz patrze i nic.. Wyszla blada ledwo widoczna.. Pobralam druga próbkę moczu i zrobilam drugi i wyszedl mocniejszy.. Ale byl upal dzis, bylam nad jeziorem i duzo wody wypilam z 1.5l... Tlumacze sobie ze hcg sie mocno rozcienczylo.
Po co ja te testy robie
Na zdj na górze juz wyschniety test z rana, na srodku ten co slaby wyszedl a na dole ciut lepszy.
Powodzenia w nowej pracy!Witam na koniec weekendu, noc w pracy, mąż też pojechał już do pracy wróci we wtorek..... A jutro mam intensywny dzień, po nocy troszkę się przespię a potem jadę na działkę popatrzeć jak budują domek
Wczoraj mąż zabrał mnie na randkę pojechaliśmy na kolacje i na spacer, miło spędziliśmy czas bo akurat razem mieliśmy wolny dzień, szkoda że nie ma więcej takich dni.... I jutro składam w pracy wypowiedzenie bo dzwoniła dziś do mnie dyrektorka z przedszkola że zaczynam od września pracę i teraz niech się dzieje co chce oby jak najszybciej zagościł w brzuchu malutki bobas w tym cyklu o dziwo nie bolą mnie piersi a termin @ za 5-7 dni .. ...
Trzymam kciuki za wizytę. Też nie znoszę chodzić do lekarza a za tydzień mam dentystę i gina...Dokładnie.
Zaniepokoil mnie wyciek z piersi wiec to tez wole sprawdzić od razu skoro ide do niej [emoji57]
A powiem wam ze ja tak nie lubie chodzić do lekarzy ze od 5:10 czyli jak sie obudzilam na mierzenie temperatury caly czas mnie zoladek boli, mam takie nerwy ze serce wali mi jak sobie tylko pomysle ze mam isc do lekarza i rece mi sie trzęsą.. [emoji849]
Wyciek z piersi może być spowodowany wysoka prolaktyna robiłaś kiedyś badanie ?Dokładnie.
Zaniepokoil mnie wyciek z piersi wiec to tez wole sprawdzić od razu skoro ide do niej [emoji57]
A powiem wam ze ja tak nie lubie chodzić do lekarzy ze od 5:10 czyli jak sie obudzilam na mierzenie temperatury caly czas mnie zoladek boli, mam takie nerwy ze serce wali mi jak sobie tylko pomysle ze mam isc do lekarza i rece mi sie trzęsą.. [emoji849]
No to gratulacje! Czekamy na wyniki bety.Cześć dziewczyny. Z soboty na miedzziele po serduszkowaniu mialam chwilowe plamienie. Sądziłam, że to okres bo wczoraj mial przyjść. Wczoraj nie było nic na podpasce. Z ciekawości zrobiłam dziś test i wyszedł pozytywnie. Teraz czekam żeby zrobić wyniki krwi. Kurde, a z mężem mielismy w tym tyg jechać do pracy do niemiec. Pozdrawiam
Nie dziekuje obawiam sie, ze nic z tego nie bedzie, bo ginekolog powiedzial ze nie mam szans na ciaze bo nie mam owulacjiNo to gratulacje! Czekamy na wyniki bety.
Ale skoro test pozytywny to raczej na 99% ciąża. Rzadko się zdarza taka sytuacja jak u mnie czyli fałszywy wynik dodatni.Nie dziekuje obawiam sie, ze nic z tego nie bedzie, bo ginekolog powiedzial ze nie mam szans na ciaze bo nie mam owulacji
Te testy kupiłam z allegro z czuloscia 10.Ale skoro test pozytywny to raczej na 99% ciąża. Rzadko się zdarza taka sytuacja jak u mnie czyli fałszywy wynik dodatni.