reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie ma wynikow. Mam tylko progesteron i jest ciut niżej.. Wcześniej byl 18.450 teraz jest 18.060.
O 13. 30 jest dopiero kurier z beta.

Nie znam się na wynikach progersteronu, na chłopski rozum duzo nie zleciał więc może jest dobrze. Czekamy na wyniki bety z moooocno zaciśniętymi kciukami i pięknym wzrostem :*

Ja tam wierzę w duchy. Mnie często śni się nie żyjący już tata i babcia. Zaraz po śmierci taty w naszym mieszkaniu w środku nocy włączała się zabawka w pokoju dziecinnym- ten szczeniaczek z fp i było słychać kocham cię i piosenki. I tylko w nocy się tak sam włączał. Wyjęłam baterie bo masakra. Kiedyś tez w dzieciństwie mnie i siostrze w tą samą noc śnił się wujek, i u mnie i siostry tak samo się zachowywał. Nazajutrz dowiedziełaśmy się od mamy że wujek zmarł.

Co co spadających mebli to mi kiedyś spadł żyrandol na głowę :-D nawet nie pomyslałam że coś to może znaczyć :)

Paulina1994 skonsultuj starania podczas brania Orungalu. Ja po wiz ycie u gin porobilam badania. Tsh i ft ok ale glukoza i insulina niezbyt dobrze. Bylam juz na konsultacji u diabetologa i we wrzesniu klada mnie na oddzial... takze starania stop.

Martooosia raczej nie gora na 3-4 dni aby porobic badania. Nie spodziewalam sie ze moge miec takie problemy ale jak widac nalezy spodziewac się niespodziewanego ps. Gratuluje wszystkim ktorym sie udalo. Malo sie udzielam ale czytam czesto

reklama
Ale jestem zła... Kilka pól przed moją posesją paliło się sciernisko i był na prawdę wysoki ogień, zadzwoniłam na straż pożarną a ojciec mi marudzi, ze zobacz juz się nie pali po co to było dzwonić tylko głupią z siebie zrobiłaś będą gadać na wsi...

Do góry