Tym bardziej że jest gorąco więc idealne warunki na wzniecenie ognia ponownieNawet nie strzeżone ognisko po pierwsze jak ma się możliwość to powinno się ugasić a jak nie ma możliwości to dzwoni się na straż. Aż dwie przyjechały teraz tylko tam już wygasało, ale to jest żywioł, nigdy nie wiadomo czy płomienie nie wniosą się bardziej.
reklama
Ann89
Fanka BB :)
Co jakiś czas do mnie przychodziła taką postać w czarnej podartej pelerynie twarz wyglądała strasznie jak u zombie skóra z twarzy odchodzila w niektórych miejscach było żywe mięso.. Za pierwszym razem stało obok łóżka tylko , Jak przyszło za drugim razem to już na mnie siedziało i próbowali mnie dusić po tym pamiętam że spałam z rodzicami przez 3 noce. Następnym razem przyszło jak już wynajmowalismy mieszkanie z moim to wchodziło po łóżku powoli, a ostatnim razem to jak spałam u teściów, na początku usłyszałam jakby ktoś szedł ale głośno tupal myślałam że to mój tesciu ale jak zauważyłam że nie mogę się ruszyć to już wiedziałam że znowu to samo i ustalo obok łóżka i się na mnie patrzylo.. I ten ostatni raz był w maju teraz póki co jest spokój ale na tym nowym mieszkaniu które kupiliśmy jeszcze ani razu nie było.
Kurcze mój m. tak swojego czasu miał, przeważnie w czasie snu, ale raz mi opowiadał że nie mógł zasnąć któreś nocy i znów coś przyszło. On to nieraz się budził i nie mógł złapać oddechu, a ja zawał na miejscu w tym momencie bo nie wiesz jak pomóc. Zaczął spać z nożem pod poduszką i po jakimś czasie to minęło.
paulina1994
Ja nie mogę czytać takich rzeczy bo zaraz ciary mnie przechodzą...Co jakiś czas do mnie przychodziła taką postać w czarnej podartej pelerynie twarz wyglądała strasznie jak u zombie skóra z twarzy odchodzila w niektórych miejscach było żywe mięso.. Za pierwszym razem stało obok łóżka tylko , Jak przyszło za drugim razem to już na mnie siedziało i próbowali mnie dusić po tym pamiętam że spałam z rodzicami przez 3 noce. Następnym razem przyszło jak już wynajmowalismy mieszkanie z moim to wchodziło po łóżku powoli, a ostatnim razem to jak spałam u teściów, na początku usłyszałam jakby ktoś szedł ale głośno tupal myślałam że to mój tesciu ale jak zauważyłam że nie mogę się ruszyć to już wiedziałam że znowu to samo i ustalo obok łóżka i się na mnie patrzylo.. I ten ostatni raz był w maju teraz póki co jest spokój ale na tym nowym mieszkaniu które kupiliśmy jeszcze ani razu nie było.
paulina1994
Ja nienawidzę, a przed spaniem to już w ogóle jak by mój mąż włączył horror to bym poszła spać na dół i koniec kropkaJa tam aż tak nie panikowałam, mówię, póki krzywdy mi nie robią to nie jest źle. Ja to lubię horrory oglądać więc czułam się jak w jakimś lajtowym horrorze, ale tak czy inaczej to nie było miłe.
Ja trochę o tym czytałam i to przeważnie dzieje się wtedy jak się śpi na plecach i mózg szybciej się wybudzi niż ciało dlatego nie mogłam się poruszyć.. Ale mam nadzieję że już tego nigdy więcej nie zobaczęKurcze mój m. tak swojego czasu miał, przeważnie w czasie snu, ale raz mi opowiadał że nie mógł zasnąć któreś nocy i znów coś przyszło. On to nieraz się budził i nie mógł złapać oddechu, a ja zawał na miejscu w tym momencie bo nie wiesz jak pomóc. Zaczął spać z nożem pod poduszką i po jakimś czasie to minęło.
1
174974
Gość
Ja wcześniej też nie nawidziłam horrorów, bo mi się potem śniło wszystko i miałam schizy, mózg płatał figle. Ale narzeczony mnie przekonał najpierw na dzienne seanse a potem już wieczorami oglądaliśmy. Wczoraj miałam ochotę wołać Warrenów, żeby przegonili to coś.Ja nienawidzę, a przed spaniem to już w ogóle jak by mój mąż włączył horror to bym poszła spać na dół i koniec kropka
paulina1994
O matko nie opowiadaj mi takich rzeczy ja już od tego czytania mam schize [emoji23]Ja wcześniej też nie nawidziłam horrorów, bo mi się potem śniło wszystko i miałam schizy, mózg płatał figle. Ale narzeczony mnie przekonał najpierw na dzienne seanse a potem już wieczorami oglądaliśmy. Wczoraj miałam ochotę wołać Warrenów, żeby przegonili to coś.
paulina1994
Ja na twoim miejscu po odbiorze bety pisała bym o progesteron do gina, dostaniesz luteinę czy duphaston i będziesz spokojniejsza ! Trzymam kciuki za 13:30!!!Nie ma wynikow. Mam tylko progesteron i jest ciut niżej.. Wcześniej byl 18.450 teraz jest 18.060.
O 13. 30 jest dopiero kurier z beta.
1
174974
Gość
Wybacz, musiałam się wygadać. Ostatnio w ogóle miałam dziwny sen, bo śniło mi się, że spałam i miałam sen. W śnie znajomy ze wsi popełnił samobójstwo niemal na moich oczach, potem z tego snu się wybudziłam w tym śnie oczywiście i okazało się, że wtedy jak mi się śniło to ten znajomy na prawdę w taki sposób popełnił samobójstwo. Normalnie aż się obudziłam. I takie dziwne rzeczy od paru dni się dzieją.O matko nie opowiadaj mi takich rzeczy ja już od tego czytania mam schize [emoji23]
reklama
1
174974
Gość
Dobra już nie piszę o tych strasznych rzeczach.
Zmieniając temat, u mnie 26 dc, objawy bez zmian, ale coś czuje, że to wszystko na @. Wątpie by już przy pierwszym cyklu z norprolaciem się udało.
Zmieniając temat, u mnie 26 dc, objawy bez zmian, ale coś czuje, że to wszystko na @. Wątpie by już przy pierwszym cyklu z norprolaciem się udało.