Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy ! [emoji4]A ja niedługo zbieram się spać, obudzę się już w 26 dc. Coraz bliżej terminu @. Trzymajcie kciuki, żeby jednak ta małpa nie przyszła.
Witaj u mnie wyniki wygladaja bardzo dobrze oprocz ilosci wit d dalej mam duzy niedobor wiec lykam tabletki poza tym wszystko ok@Baffi26 ja jestem po pierwszej @ po poronieniu i teraz czekam na owu - chciałabym by się udało szybciej zajsc niż wcześniej. Ale póki co moje wyniki mi się nie podobaja i muszę się zapisać do gina na konsultacje
Które testy zamawiałaś? Podaj linka, może też zamówię sobie, a co mi tam [emoji23]jutro 20 testow do mnie dojdzie ale to juz tak dla sportu na luzie
Czytałam, że niedobory witaminy D są częstym powodem poronień, a bierzesz po prostu witaminę D kupiona w aptece czy masz jakąś specjalną dawkę na receptę ?Witaj u mnie wyniki wygladaja bardzo dobrze oprocz ilosci wit d dalej mam duzy niedobor wiec lykam tabletki poza tym wszystko ok
Link do: 20xTEST CIĄŻOWY KASETOWY TESTY CIĄŻOWE 10mlU/mlKtóre testy zamawiałaś? Podaj linka, może też zamówię sobie, a co mi tam [emoji23]
Hmm, nigdzie nie moge znalezc takiej informacji?Jezeli umowa jest na czas nieokreślony to muszą cię przywrócić do pracy minimum na 6 miesięcy podobno, ale ja chyba myślę, że chciałabym być "lojalna" wobec nich, zresztą może się za chwilę okaże, że praca totalnie do dupy i będę chciała uciekać
Z tego co wiem to jest chyba taki przepis że do gdy masz dziecko do 5lat nie musisz się zgadzać na nocki.A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany?