reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Baffi26 ja jestem po pierwszej @ po poronieniu i teraz czekam na owu - chciałabym by się udało szybciej zajsc niż wcześniej. Ale póki co moje wyniki mi się nie podobaja i muszę się zapisać do gina na konsultacje
Witaj u mnie wyniki wygladaja bardzo dobrze oprocz ilosci wit d dalej mam duzy niedobor wiec lykam tabletki:) poza tym wszystko ok

Jezeli umowa jest na czas nieokreślony to muszą cię przywrócić do pracy minimum na 6 miesięcy podobno, ale ja chyba myślę, że chciałabym być "lojalna" wobec nich, zresztą może się za chwilę okaże, że praca totalnie do dupy i będę chciała uciekać ;)
Hmm, nigdzie nie moge znalezc takiej informacji?

A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany?

reklama
A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany?
Z tego co wiem to jest chyba taki przepis że do gdy masz dziecko do 5lat nie musisz się zgadzać na nocki.

I @ dalej nie ma. Idę po test ale obstawiam jakoś dłuższy cykl. Patrzyłam w kalendarz i tak co 4miesiace zdarza mi się 32-33dniowy wiec chyba teraz będzie tak samo

Do góry