reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Baffi26 ja jestem po pierwszej @ po poronieniu i teraz czekam na owu - chciałabym by się udało szybciej zajsc niż wcześniej. Ale póki co moje wyniki mi się nie podobaja i muszę się zapisać do gina na konsultacje
Witaj u mnie wyniki wygladaja bardzo dobrze oprocz ilosci wit d dalej mam duzy niedobor wiec lykam tabletki:) poza tym wszystko ok

Jezeli umowa jest na czas nieokreślony to muszą cię przywrócić do pracy minimum na 6 miesięcy podobno, ale ja chyba myślę, że chciałabym być "lojalna" wobec nich, zresztą może się za chwilę okaże, że praca totalnie do dupy i będę chciała uciekać ;)
Hmm, nigdzie nie moge znalezc takiej informacji?

A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany?

reklama
A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany?
Z tego co wiem to jest chyba taki przepis że do gdy masz dziecko do 5lat nie musisz się zgadzać na nocki.

I @ dalej nie ma. Idę po test ale obstawiam jakoś dłuższy cykl. Patrzyłam w kalendarz i tak co 4miesiace zdarza mi się 32-33dniowy wiec chyba teraz będzie tak samo

Do góry