martoosia04
Fanka BB :)
Ja się zarzekałam że tylko ta dwojka, którą mamy i koniec! No ani jednego więcej! Nie ma opcji.
I co? Staramy się o nr3.
I co? Staramy się o nr3.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w gimnazjum to raczej nie [emoji28]Fakt, nie ta cyfra xD 2015 miało być, słownik mnie poprawił. W 2010 nie było możliwości na urodzenie dziecka, nie w gimnazjum.
Ja instynkt poczulam dopiero po zobaczeniu dwoch kresek na tescie, nie staralam sie wtedy o dziecko, wcześniej nawet mowilam ze nie chce miec dzieci i to przysłowie swietnie sie u mnie sprawdziło [emoji6] mowilam ze nie chce mieć dzieci a miesiac pozniej już w ciazy bylam [emoji6]Tak mi się nasunęło czytanie wpisów tych szczęściarek co mają 21-25lat
„Chcesz rozśmieszyć Boga, to powiedz mu jaki masz plan”
Jesteście jeszcze bardzo młode, całe życie przed Wami podejrzewam, że jeszcze wiele razy zmienicie plany
Zwłaszcza jak instynkt macierzyński Was przyciśnie. Sama to teraz przechodzę.
Pozdrawiam ciepło [emoji4][emoji4]
Ja się zapierałam, że jedno, a nawet nie zaszłam z pierwszym, a myślę o drugim [emoji6]Ja się zarzekałam że tylko ta dwojka, którą mamy i koniec! No ani jednego więcej! Nie ma opcji.
I co? Staramy się o nr3.
U mnie za dwa tyg. skończę 31. [emoji23] i już czuje sie stara jak na ciąże. Obawiam się, jak to bedzie znów z nocnym wstawaniem, bieganiem za maluchem itp. już sie człowiek coraz wygodniejszy robi.
Zaczynaja mnie cycki swędzieć i sutki [emoji849] Nie jakos mocno ale co jakis czas jednak drapie.
To co ja mam powiedzieć? 34 lata i pierwsza ciąża? [emoji846]
Dokładnie. Ja corke urodziłam mając 18 lat, planowala nie była, ale ukochana przez wszystkich. Jednak od tego czasu zarzekałam się ze ja nigdy wiecej zadnych dzieci miec nie bede, Kaja bedzie jedynaczką i koniec! Aż tu nagle, jak skończylam 24 lata nagle z dnia na dzien poczułam taki instyntk macierzynski, ze sama nie moglan w to uwierzyc! Jednak wtedy rozsądek wziął gore i jeszcze czekaliśmy ze staraniami, bo oboje nie mielismy pewnej sytuacji związanej z pracą. Teraz mając 26 czuję, ze dla mnie to idealny wiek na dziecko. Mój M. ma 33 i juz uwaza, ze jest ciut za stary [emoji14]Każdemu może się odmienić, teraz mogę mówić, że chcę zajść max do 24r.ż. a okaże się, że jako 35 latka jednak instynkt będzie wylewał się uszami. Tak samo z ilością dzieci, na ten moment max 2 dzieci nam się marzy a może okaże się, że chcemy czwórkę. Każdy człowiek układa życie po swojemu.