Magda 2791
Fanka BB :)
Dobrze powiedziane @Dagaa11 idąc tokiem myślenia koleżanki @liczba też nie powinnam jeszcze się martwić i wyluzowac bo mam 27 lat i staram się dopiero 9 cykl (czyli teoretycznie mam jeszcze czas) ale gdybym tak myślała popelnilabym błąd, lekarz też mówił że jeszcze jest czas, zmieniłam go bo czułam że coś jest nie tak i zrobiłam tylko badania prolaktyny i tarczycy poszłam do innego gina i mam leki na obniżenie prolaktyny bo może blokować owu i zalecenie na inne badania sprawdzające czy nic poważniejszego się nie dzieje że ta prolaktyna rośnie.. .. Gdybym uważała że mam czas i jeszcze krótko się staram i trzeba wyluzowac raczej nic dobrego by z tego nie wynikło oprócz rosnącej prolaktyny....Słucham? Chcesz mi wmówić, że moje braki owulacji, policystyczne jajniki i niedoczynność tarczycy wynikły z tego, że za bardzo chciałam być w ciąży? Nikt mnie tak dawno nie rozśmieszył jak Ty dzisiaj dziewczyno piszesz takie pierdoły, ze nie da sie tego czytać, naprawdę. Gdyby nie to, ze nie zaczelam sie leczyc, to nigdy nie zaszłabym w tą ciąże. Zastanów sie troche, zanim kolejnym razem napiszesz jakiś.mądry wywód.
Tak więc dziewczyny- nie leczcie sie, bo jestescie mlode i macie czas. Co z tego, ze czesc z Was stara rok czy wiecej. MACIE CZAS! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]