Ann_
Fanka BB :)
To chyba testujemy w podobnym terminie bo ja 28 mam następny @Dzisiejszy test owu jaśniejszy czyli wczoraj był szczyt. Pomęczylam M i teraz zostało czekanie czy przyjdzie @ czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba testujemy w podobnym terminie bo ja 28 mam następny @Dzisiejszy test owu jaśniejszy czyli wczoraj był szczyt. Pomęczylam M i teraz zostało czekanie czy przyjdzie @ czy nie
Ocha ale cudownie, gratuluję [emoji7] to dołączysz do kwietniowek [emoji1]Dziewczyny, jednak siknęłam dzisiaj rano, bo u teściów będę do niedzieli i doszłam do wniosku, że wolę wiedzieć co i jak .
I oto co zobaczyłam !
Jestem mega zaskoczona, bo nic a nic nadal się nie czuję "w ciąży". Zobacz załącznik 888439
Kiedy testujesz testem ciążowym? 27 tak? Coś czuję, że to twój cykl.Zobacz załącznik 888463
Flo pokazuje poziom 190! [emoji23][emoji23][emoji23] matko moja owulacja trwać za chwilę będzie tydzień [emoji23][emoji23][emoji23]
Dokładnie też mam 28 termin nastepnej@To chyba testujemy w podobnym terminie bo ja 28 mam następny @
Trzymam kciuki!! :* Kiedy testujesz znowu?Mam nadzieję, że te bóle nie są na okres.
Tak się zastanawiam czy już nie poczekać do terminu @ czy może jeszcze w 26dc zatestować. Dzisiaj 24dc.Trzymam kciuki!! :* Kiedy testujesz znowu?
Kiedy testujesz testem ciążowym? 27 tak? Coś czuję, że to twój cykl.
Moim zdaniem jeśli test jest pozytywny to nie może być za wcześnie na betę. Dla mnie baranie krwi pod kątem hcg jest uspokajające.Też mam nadzieję aby było dobrze 2 cykl staran i się udało no super.martwię się nie ukrywam przez doświadczenia ale biorę od początku starań foliik więc jestem dobrej myśli i wierzę w moja istotkemyślę o tej becie czy ja robić szczerze mówiąc bo dużo opinii słyszałam że to jest nie potrzebny stres że lepiej iść dopiero jak lekarz zaleci..a wy co o tym myślicie..i jeszcze to że skoro z dniu miesiączki zrobiłam test to najlepiej się wstrzymać też i pójść dopiero za 2 tyg do lekarza bo i tak nic mi nie powie...No nie wiem co robic. Chciała bym wiedzieć oczywiście czy wszystko ok z maleństwem ale czy nie za wcześnie rzeczywiście??Pozdrawiam was Serdecznie
Wow, jakie krechy [emoji7][emoji7][emoji7] który to dc?Dziewczyny, jednak siknęłam dzisiaj rano, bo u teściów będę do niedzieli i doszłam do wniosku, że wolę wiedzieć co i jak .
I oto co zobaczyłam !
Jestem mega zaskoczona, bo nic a nic nadal się nie czuję "w ciąży". Zobacz załącznik 888439