kasiula222
Fanka BB :)
Cykle mam 30-31 Dziś. 19 dzień cyklu . 28 był ostatni okres i 28 powinien być teraz jeśli będzie Ostatnio co do dnia był .Hmm... to trochę dziwne jak długie masz cykle i który u Cuebie dc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cykle mam 30-31 Dziś. 19 dzień cyklu . 28 był ostatni okres i 28 powinien być teraz jeśli będzie Ostatnio co do dnia był .Hmm... to trochę dziwne jak długie masz cykle i który u Cuebie dc?
Polecam Nordtestale wiecie co? jeszcze jutro zrobie test ale jakis inny niz te doz.. musze sprawdzic sama dla siebie czy testy moje dozowe sa poprostu takiego slabego pigmentu czy inne tez.
Ja kolejny raz powtarzam: mnie przez caly pierwszy trymestr dzień w dzień bolał brzuch jak na @ to naprawde nie jest wyznacznikWiecie co, z tego cyklu chyba jednak nic nie będzie. Z moim się trochę mocniej poklocilam i od tamtego czasu czuję jakbym miała zaraz dostać @...
Mam nadzieję, że te bóle nie są na okres.Ja kolejny raz powtarzam: mnie przez caly pierwszy trymestr dzień w dzień bolał brzuch jak na @ to naprawde nie jest wyznacznik
Ja bym liczyła dalej cykle czyli jako 21. Juz dopisuje.@Migdalove ktory cykl starań zapisać jak jest to 1 po poronieniu?
A 21 odkąd zaczęliśmy się starać w ogóle.
Prosze mnie dopisać
@IrenaX
Irenka, 29, lubuskie
Nast. @ - 4.09.18 (jeśli się nie przesunie),
cykl starań ...
dzieci - 1 aniołek
W końcu dodałam Cię do tabelki.Mogę prosićo dopisanie do pierwszego postu?
@Genadia
30 lat
Nast. @ - 04/09/2018
Cykl starań - 2
Dzieci - brak