reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
ale wiecie co? jeszcze jutro zrobie test ale jakis inny niz te doz.. musze sprawdzic sama dla siebie czy testy moje dozowe sa poprostu takiego slabego pigmentu czy inne tez.

Dziewczyny, jednak siknęłam dzisiaj rano, bo u teściów będę do niedzieli i doszłam do wniosku, że wolę wiedzieć co i jak ;).
I oto co zobaczyłam o_O!
Jestem mega zaskoczona, bo nic a nic nadal się nie czuję "w ciąży". Zobacz załącznik 888439

Jakie cudowne kreseczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Gratulacje ogromne!!! [emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny, jednak siknęłam dzisiaj rano, bo u teściów będę do niedzieli i doszłam do wniosku, że wolę wiedzieć co i jak ;).
I oto co zobaczyłam o_O!
Jestem mega zaskoczona, bo nic a nic nadal się nie czuję "w ciąży". Zobacz załącznik 888439
O jejku jejku [emoji7][emoji7] gratulacje [emoji323] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Do góry