reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny na oderwanie się na 5 minut od starań zobaczcie jakie genialne podziękowanie dla rodziców! :D
Mam znajomego, który miał podobne podziękowania dla rodziców tez w takim wiejskim stylu, ale można powiedzieć ze sceny były bardziej odważne (Np. Ubijanie masła jak w teledysku Cleo) mi osobiście się to nie podobało - ale są gusta i gusciki ;)

reklama
Tak tak pójdę na bęte w czwartek bo dzisiaj w pracy a na piątek będę miała akurat wyniki na wizytę do lekarza.wizyta u lekarza jest tylko formalnościa jeśli chodzi o potwierdzenie ciąży ale też cieszę się że się tak szybko dostanę bo jestem pewna że da mi leki gdyż już 2 razy poroniłam kilka lat temu.oby wszystko było dobrze teraz to będę się martwić dopiero.dzięki dziewczyny odezwę się w piątek Po wizycie.:)
3 mam kciuki by wszystko było dobrze!✊✊✊

Dziewczyny, jednak siknęłam dzisiaj rano, bo u teściów będę do niedzieli i doszłam do wniosku, że wolę wiedzieć co i jak ;).
I oto co zobaczyłam o_O!
Jestem mega zaskoczona, bo nic a nic nadal się nie czuję "w ciąży".
IMG_20180815_093544.jpg

Załączniki

• IMG_20180815_093544.jpg
    IMG_20180815_093544.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 287
Malinka, tylko się nie stresuj. Z tym progesteronem to różnie. Ja raz miałam 35 a raz 26 po 2 dniach. Spokojnie. Ważne, ze nie jeestvw dolnej granicy [emoji846]

Odnośnie temperatury, to ja w tym udanym cyklu miałam niższe od 6dpo, byłam wręcz pewna, ze nic z tego bo takich niskich nigdy nie miałam w fazie lutelanej
Dokładnie jak mówi @ForgetMeeNot ;) ja miałam bardzo niski, przy dolnej granicy i się martwiłam. Mysle, ze Ty akurat nie musisz.
Mnie i tak lekarz uspokajał - bo są tak szerokie widełki i progesteron się zmienia, wiec nie ma co sie stresować na zapas.

reklama
Dziewczyny, jednak siknęłam dzisiaj rano, bo u teściów będę do niedzieli i doszłam do wniosku, że wolę wiedzieć co i jak ;).
I oto co zobaczyłam o_O!
Jestem mega zaskoczona, bo nic a nic nadal się nie czuję "w ciąży". Zobacz załącznik 888439
Gratulacje piękne kreski .Który dzień cyklu . Czy s czuje że tu będzie wysyp tych kresek oby nas wszystkie pozarazało;))

Do góry