reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A ja czekam na autobus do domu. Jakie plany na dzisiejsze popołudnie macie dziewczyny? ;)
Trochę się poobijać w przerwie sprzątania i rozpakowywania pudeł. Mam już dość :( kręgosłup boli :(

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Na szczescie u mnie takich pytan nie ma,moja mama ciagle o to pytała kiedy bedzie babcia ale jak do niej zadzwonilam zaplakana i zapytala mnie dlaczego placze a ja jej wykrzyczalam „Bo jednak dzisiaj przyszla ta okropna małpa” to temat sie zakonczyl....
takze dziewczyny chwalcie sie ktora dzisiaj albo jutro testuje? Albo na dniach! ;)
Ja już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekać ;)

Ja już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekać ;)
Myślę, że jak był cień to jeśli to ciąża to teraz kreseczka będzie mocna :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@kari21 nie poddawaj sie, trzymamy kciuki !
Dziewczyny ale jesteście wszystkie chudzinki, ja mam 157cm i 68 kg [emoji33]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No to w takim razie bardzo mocno trzymam kciuki! ❤️

Dziewczyny mam pytanie może za szybko ale nie daje mi to spokoju..
Pierwsze dziecko mam z innym facetem..
Teraz.jak wiecie spodziewam się dziecka i jak to będzie z papierami i wgl?
Jak będę wypelniac papiery do opieki czy gdzieś?
To.jak to zrobić?
W czerwcu zamieszkam w końcu z moim partnerem i ojcem dziecka które jest w drodze.. nie będą się.czepiać w.urzędach ze dzieci mają.inne nazwiska i wgl?

reklama
@kari21 bardzo mi przykro, trzymaj się kochana ;*
Ja dzisiaj sobie leżę i nadrabiam serialowe zaległości. Ale już powoli mnie męczy to lwniuchowanie :D
A tak to 28 dc. Okres planowo w sobotę. Czuje ze cykl stracony, piersi bolą, brzuch ciągnie, biegunka i drażliwość. Wiec pms.
Wczoraj miałam fatalny dzień, chodziłam i płakałam z kąta w kat. Dziś minęło. :D
Z tyłu głowy mam to ze jednak nie przyjdzie. A z drugiej strony gdyby tak faktycznie nie, to boje się tych zmian. Wariuje

Do góry