Trochę się poobijać w przerwie sprzątania i rozpakowywania pudeł. Mam już dość kręgosłup boliA ja czekam na autobus do domu. Jakie plany na dzisiejsze popołudnie macie dziewczyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę się poobijać w przerwie sprzątania i rozpakowywania pudeł. Mam już dość kręgosłup boliA ja czekam na autobus do domu. Jakie plany na dzisiejsze popołudnie macie dziewczyny?
Ja już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekaćNa szczescie u mnie takich pytan nie ma,moja mama ciagle o to pytała kiedy bedzie babcia ale jak do niej zadzwonilam zaplakana i zapytala mnie dlaczego placze a ja jej wykrzyczalam „Bo jednak dzisiaj przyszla ta okropna małpa” to temat sie zakonczyl....
takze dziewczyny chwalcie sie ktora dzisiaj albo jutro testuje? Albo na dniach!
Myślę, że jak był cień to jeśli to ciąża to teraz kreseczka będzie mocnaJa już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekać
No to w takim razie bardzo mocno trzymam kciuki!Ja już raz testowałam i wyszła mi mega mega słaba jakby kreseczka, więc się nie nakręcam już tylko czekam. Termin @ mam na 7.03., ale z uwagi na to, że cykle są po ok. 35 dni, to zrobię zwykły test już w niedzielę albo pon. Jeśli znów będzie jakaś choćby słaba kreseczka, to w pon pójdę na betę. Pozostaje tylko czekać
Trochę się poobijać w przerwie sprzątania i rozpakowywania pudeł. Mam już dość kręgosłup boli
@kari21 nie poddawaj sie, trzymamy kciuki !
Dziewczyny ale jesteście wszystkie chudzinki, ja mam 157cm i 68 kg [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mąż biedny wszystkie kartony sam przenosił. A sporo tego było. Potem z bratem meble. Ja go podziwiam że ma jeszcze siły i coś robi.E tam nie musisz wszystkiego na raz,mąż do kończy